VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SÜPER KUPA MAÇI İPTAL EDİLDİ

29 Aralık 2023

.................

Suudi Arabistan'da oynanacak olan Süper Kupa maçı, Riyad’ın Galatasaray ile Fenerbahçe takımlarına, Atatürk pankartı ve tişörtüne izin vermemesi üzerine iptal edildi.  

Riyad'da oynanacak olan Süper Kupa'da Suudi Hükümetinin Galatasaray ile Fenerbahçe'ye Atatürk pankartı, tişörtü ve İstiklal Marşı'na izin verilmeyeceği iddiaları üzerine toplantılar yapıldı. Yapılan toplantılar sonrasında TFF'den yapılan açıklamada, "Süper Kupa Maçı Türk Bayrağımız huzurunda, 100. Yıl Kutlama Etkinlikleriyle, Şehitlerimiz için saygı duruşuyla ve sanatçı Norm Ender’in okuyacağı İstiklal Marşımız ile başlayacaktır." denildi.  
  

Fenerbahçe ve Galatasaray, Atatürk pankartı ve tişörtler ile ilgili talepler karşılanmazsa sahaya çıkmayacaklarını bildirdi. İki takım, Suudi hükümetinin pankarta ve tişörtlere izin vermemesi sebebiyle sahaya çıkmadı. Gelişmelerin ardından Süper Kupa finalinin iptal edildiği duyuruldu. 

2 yorum yapılmış
  • Beddua
    29 Aralık 2023 • 14:09
    Bu maçın arabistanda oynanmasina sebep olan ve milliyetciligimizi araplara meze edenler ve bunlara hala inananlar allah bin belanızı versin
  • AbdullahKeskin
    29 Aralık 2023 • 14:12
    Tebrikler FB Tebrikler GS
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.