VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İSMAİL AKGÜL'DEN ERDOĞAN'A RİCA "HIZLI TREN BOLU'DAN GEÇMELİ"

23 Aralık 2023

....................

MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, TBMM’de yaptığı konuşmada hızlı tren projesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çağrıda bulundu. Akgül, “Gerede-Bolu-Düzce-Sakarya güzergahının gözden geçirilmesini ve bu güzergahın avantajlarının tekrar değerlendirilmesini önemle rica ediyoruz.” dedi. 

MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, TBMM’de 2024 bütçe görüşmelerinde yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmazdan İstanbul-Ankara hızlı tren projesinin, Gerede, BoluDüzceSakarya istikametinde gerçekleştirilmesini isteyerek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çağrıda bulundu. Akgül, yaptığı konuşmada Hızlı tren projesi için seçilen güzergah konusunda bazı isteklerimiz olacak. Üniversite hocalarımızın yaptığı araştırmalar sonrası güzergahın Gerede-Bolu-Düzce-Sakarya üzerinden olmasının birçok avantajı vardır. Çevre İllerin bu hatta entegresi, maliyet düşüklüğü, coğrafi zorlukların azalması, yolcu kapasitesinin artması gibi birçok avantajı bulunan Gerede-Bolu-Düzce-Sakarya güzergahının gözden geçirilmesini ve bu güzergahın avantajlarının tekrar değerlendirilmesini önemle rica ediyoruz.” ifadelerini kullandı. 

“HIZLI TREN PROJESİNİ SONUNA KADAR DESTEKLİYORUZ” 

TBMM kürsüsünde yaptığı konuşmada hızlı tren projesini desteklediğini belirten Milletvekili Akgül, “İstanbul Ankara yüksek hızlı tren projesi tüm vatandaşlarımızı olduğu gibi bizleri de heyecanlandırmaktadır. İstanbul Ankara arasında ulaşımı 80 dk. düşürecek olan bu projeyi ve Kuzey Marmara otoyolu devamını sonuna kadar destekliyoruz.” şeklinde konuştu. 

2 yorum yapılmış
  • Bolulu
    23 Aralık 2023 • 09:00
    Bunu ilk ve en başından beri Tanju Özcan hep dile getirip durdu.sayın vekil inşallah Bolu'dan geçer ama çok uğraşmanız gerekiyor
  • Dzceli
    24 Aralık 2023 • 01:12
    Düzce Belediye başkanı hızlı tren istemezse Düzce ye durak yapılmasın.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.