AŞAĞILIK ÇETEYE OPERASYON

..........................

AŞAĞILIK ÇETEYE OPERASYON
Paylaş
A-A+ Paylaş

Aralarında Bolu’nun da yer aldığı 14 ilde, küçük çocukların müstehcen görüntülerini internet üzerinden satanlara yönelik yapılan operasyonda 19 kişi tutuklandı. 

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan, Eskişehir merkezli çalışmada, Bolu ile birlikte 12 ilde, internet üzerinden çocukların müstehcen görüntülerinin ticaretini yapan şebekeye karşı operasyon gerçekleştirildi. 

Operasyonlarda, internet üzerinden çocukların istismar edildiği müstehcen görüntüleri sattığı tespit edilen K.B. yakalanarak gözaltına alındı. K.B. isimli şüphelinin banka hesaplarına çocuklara ait müstehcen görüntüleri satın almak amacıyla para gönderdiği tespit edilen 23 şüpheli de yakalandı. 

Şahıslara ait evlerde yapılan aramalarda ele geçirilen dijital materyallerde, çocukların istismar edildiği çok sayıda müstehcen görüntü bulunduğu tespit edildi. İçlerinde çocuklara ait müstehcen görüntülerin satışını yaptığı tespit edilen K.B.’nin de bulunduğu toplam 19 şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

1 yorum yapılmış

  • Sezer (2 yıl önce)
    Ey kurban olduğum Allah ne hallere kaldık sen çoluğumuzu çocuğumu koru yarabbim....
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.