VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

JANDARMADAN NOKTA OPERASYON...ADANA'DAN BOLU'YA OTO KURTARICI İLE SİLAH KAÇIRIYORDU

21 Aralık 2023

..................

Adana ilinden Bolu’ya oto kurtarıcıyla silah kaçakçılığı yapan şahıs Dörtdivan ilçesinde jandarmanın şok uygulamasında yakalandı. Araç üzerinden 17 adet silah çıktı.
Edinilen bilgiye göre, Adana’dan Bolu’ya oto kurtarıcı ile silah kaçakçılığı yapan şahıs, Anadolu Otoyolu’nun Dörtdivan ilçesi kesiminden şehre giriş yaptı. Anadolu Otoyolu’nun çıkış kısmında şok uygulama yapan jandarma ekipleri tarafından, oto kurtarıcı durduruldu. Araçta aramalarda bulunan ekipler, oto kurtarıcının farklı bölmelerine gizlenmiş halde 17 adet ruhsatsız tabanca ele geçirdi. Olayla ilgili gözaltına alınan şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.
Bolu İl Jandarma Komutanlığı’nca yapılan açıklamada, “Bolu İl Jandarma Komutanlığınca, bölgemizin huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik yapılan operasyonlar yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edecektir” ifadelerine yer verildi.

2 yorum yapılmış
  • melungeon14
    22 Aralık 2023 • 04:25
    zaten bakkala gitsen silah satılıyor..hele düzcede her yerde olduğu söyleniyor..bu kadar piyasasda silah satılması hiçte iyi değil.çoluk çocuk liseliler hep silahla dolaşır oldu..yolda bir sorun yaşasan herkes belinden silah çıkartıyor..bu hükümette etraf teksas oldu....
  • zaza
    22 Aralık 2023 • 08:52
    bolu il jandarma komutanlıgını ve personelini kutluyorum.kom şube personeli ise takdir edilmesi gerekir unutmayalım gene en büyük uyuşturucu bir çekici üzerinde yakalanmıştı.....kıssadan hisse
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.