VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KARTALKAYA’DA KAYAK SEZONU AÇILDI

16 Aralık 2023

...................................

Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden birisi olan ve 2 bin 200 metre rakımda bulunan Kartalkaya Kayak Merkezi’nde kayak sezonu açıldı. Kayak sezonunun açılmasıyla tatilciler sezonun ilk kayak keyfini yapma fırsatı buldu. 
Şehir merkezine yaklaşık 35 kilometre uzaklıkta bulunan ve 2 bin 200 metre rakımda bulunan Kartalkaya'da, son yağan kar yağışlarıyla ve yapay karlama ile birlikte kar kalınlığı pistlerde bir metreye yaklaştı. Günün farklı saatlerinde hava sıcaklıklarının sıfırın altına düşmesiyle birlikte sık sık yapay kar takviyesi yapılarak pistlerdeki kar kalınlığı artırılmaya devam ediyor. Kayak sezonunda on binlerce yerli ve yabancı tatilcileri ağırlayan Kartalkaya Kayak Merkezi’nde yeni sezon açıldı. Kayak sezonunun açılmasıyla tatilciler sezonun ilk kayak keyfini yapma fırsatı buldu. 
 
“Yapay karlama ile 1 metreye yakın kar var” 
Kartalkaya’da bulunan 2 otelin genel müdürü Yusuf Avcı, “Kayak sezonumuzu bugün itibarıyla açtık. Gayet olumlu gidiyor pistlerimizde yapay karlama ile 1 metreye yakın kar var. Pistlerimizi hazır hale getirdik. Kayakçı memnuniyeti açısından gece de yapay karlama yapıyoruz. Sabah pistler hazır karlı oluyor. Bizim şu an otel doluluklarımız beklediğimizin üzerinde. Halen de talep gelmeye devam ediyor. İnşallah önümüzdeki hafta sonu güzel bir karla pistlerimizi genişleterek tamamını açmış oluruz. Bu sezon da görüşmelerimiz devam ediyor. Daha henüz netlik kazanmadı. Önümüzdeki hafta diğer otellerin pistlerinin açılması ile görüşmelerimizi tamamlayacağız. Umarım geçen sezon olduğu gibi tüm pistleri birleştirip kayak severlerin imkanlarına sunacağız” dedi. 
 

1 yorum yapılmış
  • muratbey
    16 Aralık 2023 • 06:46
    KAR zengine mutluluk FAKİRE mutsuzluk verir
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.