VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK PARTİ VE MHP BOLU İL BAŞKANLARI BAŞKAN ÖZCAN’IN “ADAYLIĞIMI KOYMAYACAĞIM” SÖZLERİNİ HATIRLATTI

15 Aralık 2023

..................................

Haber: Yasemin GÜLDEMİR 

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Bolu Belediye Başkanlığına CHP’den adaylığının kesinleşmesinin ardından, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner ve MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak’tan tepki geldi. İki il başkanı, Tanju Özcan’ın “Bolu Belediye Başkanlığına adaylığımı koymayacağım.” dediğini hatırlattı.  

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın CHP’den adaylığının kesinleşmesinin ardından, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner ve MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Başkan Özcan’ın “Adaylığımı koymayacağım.” sözlerini hatırlattı. Başkan Özcan’ın Haber Global’de yayınlanan programdaki “Bakın, ben şunu iddialı bir şekilde söylüyorum. Hiç hayatımda kıvırmadım. Eğer bir kez daha seçilirse, 2023’te… Seçileceğine ‘şu’ kadar inanmıyorum… Seçilirse, ben 2024 yılında, seçilme şansım yüzde 100 bile olsa, Bolu Belediye Başkanlığıma adaylığımı koymayacağım.” sözleri sosyal medyada Türkiye gündemine girdi. 

“KLASİK YALAN ÜZERİNE KURULU CHP SİYASET ANLAYIŞI” 

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Tanju Özcan’ın “Adaylığımı koymayacağım” dediği gönderiyi paylaşarak, “Klasik yalan üzerine kurulu CHP siyaset anlayışı... ‘Hiç hayatımda kıvırmadım Erdoğan Cumhurbaşkanı seçilirse 2024’te Bolu belediye başkan adayı olmayacağım.’ dedi ve kıvırdı, adaylığını açıkladı. Fakat bir gerçeği ve hakkı teslim etmek lazım ki ‘Hayatımda hiç kıvırmadım’ demiş ama kıvırmayacağım dememiş, şimdi kıvırası gelmiş...” notunu ekledi.  

“TEBRİKLER, ÜLKE GÜNDEMİNE GİRMEYİ BAŞARDIN” 

MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak ise Başkan Özcan’ın “Adaylığımı koymayacağım” dediği paylaşımı sosyal medya hesabından cevaplayarak, “Tebrikler Tanju Özcan X’te (Twitter) ülke gündemine girmeyi başardın.” ifadelerini kullandı.  

5 yorum yapılmış
  • Kemal
    16 Aralık 2023 • 09:00
    Siz aday olun alın belediyeyi laf yetiştirmeyle olmaz Tanju kıvırır mığırır bu işi halleder
  • Boludabolu
    16 Aralık 2023 • 08:38
    İt ürür,kervan yürür. Tanju başkanla devam. Siz de hasetinizden çatlayın.
  • Vatanda
    16 Aralık 2023 • 03:48
    Peki seçimden önce vaatler verip mesela kitlere kadro malum seçim öncesi Vedat bilgin herşey hazır cumhurbaşkanının onayını bekliyoruz dediği düzenleme ve sonrasında cumhur başkanımızın seçimden sonra o iş tamam dediği kadro nerde bir sonraki seçim geldi a haber kadroyu dillendiriyor bu saatten sonra kadroda verse Mudurnu kazısında çıkan altinlarida verse bitti akp 15 milyon emekli gereken cevabı verecek Bolu'da olmasada diğer illerde ETKİYE TEPKİ..
  • Ali
    15 Aralık 2023 • 08:13
    Vatandaş sözünün arkasında durmayan oy vermez...Aday olması büyük bir hata... Beklenti altında kaldı... MHP kazansın.
  • Rahan
    15 Aralık 2023 • 09:11
    Tanju bey Nas,tan etkilendi herhalde
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.