VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÇELE CADDESİ'NİN ÇİLESİ BİTİYOR "HELE ŞÜKÜR"

5 Aralık 2023

......................................................................

Haber: Serap VARLIK 

Bolu’da Yukarısoku Mahallesi’nde Arçelik gibi önemli sanayi kuruluşlarına ulaşım sağlandığı Çele Caddesi’nin bozuk yolu yapılıyor. 

Bolu’nun önemli sanayi kuruluşlarının yer aldığı Arçelik ve yan sanayilerinin bulunduğu bölgeye ulaşım imkanının sağlandığı Yukarısoku Mahallesi’nin Çele Caddesi’ndeki bozuk yol çilesi bitti. Bolu Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmalarda son aşamaya gelindi. Başkan Tanju Özcan’ın “Öncelikli olarak o yolu yapacağız” dediği Çele Caddesi’nin yolunda sadece asfalt serim işlemleri kaldı. 

Yukarısoku Mahallesi’ndeki Çele Caddesi’ne ilişkin 24 Kasım tarihinde katıldığı canlı yayında konuşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Bir Bahçelievler Mahallesi’nde, Ticaret Odası’nın bulunduğu bölgede eksik kalan yerimiz var bir de oraya öncelikli olarak o yolu yapacağız. Çift ekiple girip yolu tamamlayacağız ki o yolun önemli bir kısmı da Özel İdare’nin sorumluluğunda ama biz zaten Özel İdare’ye ait At Yaylası yolu dâhil olmak üzere birçok yere müdahale ettik, burayı da çözeceğiz” ifadelerini kullanmıştı.

“HELE ŞÜKÜR”

Bölgede yaşayan ve yolu kullanan vatandaşların birçok kez şikayetçi olduğu bilinirken Çele Caddesi’nde ki yolu kullanan bir vatandaş ise sosyal medya hesabından “Hele şükür 7 yıldır bu sorunu yazarak bir hal olduğum çele Caddesi’nin bir kısmı özellikle çok bozuk olan kısmı yapılıyor” ifadelerini kullandı.
Yoldaki çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

2 yorum yapılmış
  • zgrsnzamazgndeilsiniz
    5 Aralık 2023 • 06:18
    haberleri kendiniz araştırıp yapınız, başkalarının haberlerini alıp iki cümle değiştirip kendiniz yapmışsınız gibi göstermeyin lütfen
  • KrolununTorunu
    6 Aralık 2023 • 07:57
    Belediye oraya kadar gelmişken Yedigöller yolunda Otoban köprüsü ile Dumantepe sitesi arasındaki yıllardan beri yapılmayan kangrene dönüşmüş 50 metrelik yoluda yapsınlar bari. Yoksa Yedigöllere giden misafirlerin kaza yapmaması içten bile değil. Hadi Başkanım çözün bu sorunu.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.