VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU’DA İLK DEFA YAPILDI... 25 KİŞİ SERTİFİKALARINI ALDI

4 Aralık 2023

............................

Bolu’da 6 – 17 Kasım 2023 tarihleri arasında düzenlenen 76 saatlik “Uygulamalı Muhasebe Eğitimi” katılımcıları, Bolu Serbest Muhasebeciler ve Müşavirler Odası’nda düzenlenen törenle 25 kişi sertifikalarını aldı 

Bolu’da ilk defa istihdam garantili olarak gerçekleştirilen “Uygulamalı Muhasebe Eğitimi” 2 hafta süren eğitimin ardından tamamlandı.  

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) tarafından “Genç İstihdam” faaliyetleri kapsamında Bolu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, Bolu İŞKUR İl Müdürlüğü ve Bolu Ticaret ve Sanayi Odası iş birliğinde Bolu’da 6 – 17 Kasım 2023 tarihleri arasında düzenlenen 76 saatlik “Uygulamalı Muhasebe Eğitimi” katılımcılarına, Bolu Serbest Muhasebeciler ve Müşavirler Odası’nda düzenlenen törenle sertifikaları verildi. Düzenlenen törene Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu, Bolu Defterdarı Hasan Çelik, Bolu SGK İl Müdürü Mehmet Hanefi Taştan, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdullah Alemdar, Bolu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı İlkay Bağatır, Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mert Minisker ve mali müşavirler katıldı.    

Sertifika alan stajyerlerden Can Alemdar, yaptığı konuşmada, “Eğitici ve öğretici bir şekilde eğitmenlerimizin destekleri ve kıymetli anlatımları uygulamalı bir şekilde eğitimimizi tamamladık. Burada gördüğümüz eğitimde uygulamalı olarak, iş hayatımızda mesleki faaliyetlerimize direkt etki edecek şekilde herkesin birbirine yardımcı olduğu bir eğitim oldu. Herkese şükranlarımı sunuyorum.” dedi. Konuşmanın ardından eğitimlerini tamamlayan 25 katılımcıya, sertifikaları verildi.  

 Tören, konuşma ve sertifikaların verilmesinin ardından sona erdi. 

1 yorum yapılmış
  • emsettinGrtrk
    5 Aralık 2023 • 05:51
    Çok güzel ve faydalı bir mesleki çalışma. Eğitimin düzenlenmesinde emeği geçen, kişi ve kurumlara teşekkür ediyorum. Herkese hayırlı olsun.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.