VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KAPALI CADDEYE MOTOSİKLETLE GİRENLER CEZADAN KAÇAMADI

4 Aralık 2023

.........................

Bolu’da motosiklet geçişine kapalı olan İzzet Baysal Caddesi’nde polis ekipleri tarafından denetim yapıldı. Denetim çerçevesinde caddeye giren motosiklet sürücülerine 436 lira cezai işlem uygulandı. 

Motosiklet girişinin yasak olduğu Bolu’nun en işlek caddesi İzzet Baysal Caddesi’nde zaman zaman meydana gelen kazalar nedeniyle Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri denetimlerini sıkılaştırdı. Polis ekipleri tarafından cadde ortasına kurulan uygulama noktasında caddeye girişi yasak olan motosiklet sürücüleri denetlendi. Denetimler çerçevesinde sürücülere girişin yasak olduğu caddede motosiklet kullanmak suçundan 436 lira cezai işlem uygulandı. Yaklaşık 1 saat boyunca yapılan uygulamada onlarca sürücü cezadan kaçamadı. 

Ceza yiyen motosiklet sürücüsü Hasan Temel, “Normal karşılıyorum. Ceza yazılması gerekse yazılmalı. Bu tarz uygulamaları gerekli buluyorum” dedi. 

2 yorum yapılmış
  • Kontrol
    4 Aralık 2023 • 08:49
    Kontrol noktası sabit durmalı ayrıca daha önemlisi bisikletin ön tekerleğini havaya kaldırıp insanların içinde tehlikeli bisiklet kullananlara da ceza uygulanmalı.
  • Mustafa
    4 Aralık 2023 • 23:02
    Akşama kadar onlarca motosiklet giriyor polisin gözü önünde ceza yazılmıyor da göstermelik ceza mı yazmışlar şimdi de.. hadi ordan
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.