ORMAN GENEL MÜDÜRÜ BEKİR KARACABEY BOLU’DA

...............................

ORMAN GENEL MÜDÜRÜ BEKİR KARACABEY BOLU’DA
Paylaş
A-A+ Paylaş

Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, yapılan yatırımları yerinde görmek ve bir dizi ziyaret gerçekleştirmek için Genel Müdür Yardımcısı Kenan Akduman ve Müfettiş Murat Çevirme eşliğinde Bolu’ya geldi

Bolu’ya gelen Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey ilk olarak Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, Bölge Müdürü Mahmut Şentürk ile görüştü. Görüşmenin ardından Bölge Müdürü Mahmut Şentürk, Bölge Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ile Bolu ve Aladağ Orman İşletme Müdürlerinin katıldığı bir toplantı düzenledi. 

Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, düzenlenen toplantıda 2023 yılı program gerçekleşmeleri ve 2024 yılı programları ile Bölge Müdürlüğünde yürütülen ormancılık faaliyetleri hakkında Bölge Müdürü Mahmut Şentürk'ten bilgi aldı. Genel konularda değerlendirmelerde bulunan Karacabey, toplantıya katılan personele yapmış oldukları özverili çalışmaları için teşekkür etti.  

Toplantının ardından Elmalık’ta Orman Genel Müdürlüğü Orman İdaresi ve Planlama Dairesi Başkanlığınca düzenlenen ve 2 gün sürecek olan ekosistem Tabanlı Orman Amenajman Planlarında Servet ve Artım Hesabı toplantısına katılan Bekir Karacabey, katılımcılarla Orman Genel Müdürlüğünün güncel ve genel konular ile ormancılık faaliyetleri hakkında değerlendirmeler yaptı.

1 yorum yapılmış

  • Vatanda (2 yıl önce)
    Kesilecek yeni orman sahalarını mı tespit edyorlar
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.