VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ORMAN GENEL MÜDÜRÜ BEKİR KARACABEY BOLU’DA

1 Aralık 2023

...............................

Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, yapılan yatırımları yerinde görmek ve bir dizi ziyaret gerçekleştirmek için Genel Müdür Yardımcısı Kenan Akduman ve Müfettiş Murat Çevirme eşliğinde Bolu’ya geldi

Bolu’ya gelen Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey ilk olarak Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, Bölge Müdürü Mahmut Şentürk ile görüştü. Görüşmenin ardından Bölge Müdürü Mahmut Şentürk, Bölge Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ile Bolu ve Aladağ Orman İşletme Müdürlerinin katıldığı bir toplantı düzenledi. 

Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, düzenlenen toplantıda 2023 yılı program gerçekleşmeleri ve 2024 yılı programları ile Bölge Müdürlüğünde yürütülen ormancılık faaliyetleri hakkında Bölge Müdürü Mahmut Şentürk'ten bilgi aldı. Genel konularda değerlendirmelerde bulunan Karacabey, toplantıya katılan personele yapmış oldukları özverili çalışmaları için teşekkür etti.  

Toplantının ardından Elmalık’ta Orman Genel Müdürlüğü Orman İdaresi ve Planlama Dairesi Başkanlığınca düzenlenen ve 2 gün sürecek olan ekosistem Tabanlı Orman Amenajman Planlarında Servet ve Artım Hesabı toplantısına katılan Bekir Karacabey, katılımcılarla Orman Genel Müdürlüğünün güncel ve genel konular ile ormancılık faaliyetleri hakkında değerlendirmeler yaptı.

1 yorum yapılmış
  • Vatanda
    1 Aralık 2023 • 12:43
    Kesilecek yeni orman sahalarını mı tespit edyorlar
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.