VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"ADAMCILIK DEĞİL ÇALIŞAN KAZANIR"

30 Kasım 2023

............................................................................

 Haber: Serap VARLIK

Bolu’da geçtiğimiz hafta sonu AK Parti’de adayların değerlendirilmesiyle ilgili temayül yoklaması yapıldı. Yerel seçimlerde aday olmayı düşünen isimler üzerinde parti teşkilat mensuplarının kullandıkları oylarla görüşleri alındı. Temayül yoklamasına il, ilçe, mahalle, köy teşkilatlarına kadar yüzde 85 gibi bir rekor katılım gözlerden kaçmadı. AK Parti İl Başkanı Suat Güner iş yapıp sonuç alanların kazanacağı bir seçim olacağını belirterek “adamcılık değil,çalışan kazanır” dedi.
 Ak Parti hafta sonu belediye başkan adaylarının anket değerlendirmesi yaparak , 31 Mart 2024 yerel seçimlerde aday olacak isimlerle ilgili düşüncelerini kullandıkları oylarla genel merekeze bildirdi. Temayül hakkında değerlendirme yapan Ak Parti İl Başkanı Suat Güner, birinci önceliklerinin vatandaşa hizmetkar olduklarını belirtti. Suat Güner “AK Partimizin birinci önceliği ve esası vatandaşımıza hizmettir, vatandaşımıza hizmetkar olma düsturumuz vardır. Yerel yönetimlerde bulunan arkadaşlarımız hakkında yapılan değerlendirmede iş yapan, sonuç alan, hizmet üreten arkadaşlarımız her zaman yoluna devam eder. AK Parti’de adamcılık değil, çalışan kazanır.” dedi.

Anket şeklinde yapılan oylamada yer alan sorular dikkat çekti Belediye Başkanı Temayül Formu’nda: “Belediye hizmetleri yönünde nasıl buluyorsunuz? Halkla ilişkiler yönünden nasıl buluyorsunuz? Partimizin ilke ve değerleri açısından nasıl buluyorsunuz? Belediye başkanının yeniden aday gösterilmesini ister misiniz?”soruları yer aldı. Temayül formunda ayrıca her teşkilat mensubundan 3 tane belediye başkan adayının isminin yazılması istendi.


AK Parti temayül yoklamasının ardından, adaylarla ilgili kamoyundan anket çalışmaları yapılacak ve adaylarla ilgili vatandaşın görüşleri alınacak. Temayül ve anketlerden ortaya çıkan sonuçlara göre parti genel merkezi tarafından değerlendirme yapılarak adaylar hakkında sonuca ulaşılacak. Belediye adaylarının isimlerini en geç 17-18 Aralık’ta belli olacak.  Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kamuoyuna duyurusu yapılacak. 

 
“ÇOK GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE ÇIKACAĞIMIZA İNANCIMIZ TAM”

Yapılan temayül yoklaması ve katılımdan memnuniyet duyduğunu ifade eden AK Parti İl Başkanı Suat Güner hafta sonu temayül mesaisi ile ilgili şu değerlendirmeleri yaptı “İnşallah çok daha güçlü bir şekilde çıkacağımıza inancımız tam olan 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesinde partimizde yerel seçimlerde aday olmak isteyen arkadaşlarımızla ilgili tüm teşkilatlar düzeyinde yaptığımız temayül yoklamamızı hafta sonu gerçekleştirdik. Malum olduğu üzere adaylarımız 9 Kasım itibari ile başvurularını yapmaya başlamış 22 Kasım tarihinde başvuru süreci sona ermişti. 26 Kasım Pazar günü bu başvuruların değerlendirilmesi için teşkilat mensubu arkadaşlarımız oyunu kullandı. Mahalle teşkilatlarımızdan, il teşkilatlarımıza çok yönlü bir değerlendirilme yapıldı. Yerel seçimler için yaptığımız temayülde bu defa anket yöntemine gidildi, mevcut görev yapan ve yeni göreve talip olan arkadaşlarımız hakkında teşkilat mensuplarımızdan memnuniyet esaslı görüş istendi. Bu ülkeye ömrünü adamış ve hizmet süresi boyunca ülkemize çağ atlatan Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın vatandaşımızla ilgili yaptığı en önemli değerlendirmelerinden biri “Biz bu milletin efendisi değil, bu milletin hizmetkârıyız” şeklinde olan yorumudur. AK Partimizin birinci önceliği ve esası Liderimizinde ifade ettiği gibi vatandaşımıza hizmettir, vatandaşımıza hizmetkâr olma düsturumuz vardır. Yerel yönetimlerde bulunan arkadaşlarımız hakkında yapılan değerlendirmede iş yapan, sonuç alan, hizmet üreten arkadaşlarımız her zaman yoluna devam eder. AK Parti’de adamcılık değil, çalışan kazanır. Milletimize hizmet edebilmiş, hizmet etmesi mümkün olan, vatandaşımızın gönlüne daha fazla girebilen ve doğru sonuçları alabilen arkadaşlarımız aday olacaktır” dedi. 

“HER MAHALLEDEN HER SOKAKTAN HABERDAR OLUYORUZ”

AK Parti İl Başkanı Suat Güner, toplumun bütün kesimlerine uzandıklarını belirten Güner”  Her mahalleden, her sokaktan bu şekilde haberdar oluyoruz. Dolayısıyla AK Parti’nin toplumun nabzını yakından takip ettiği bir teşkilat yapısı var. Dolayısıyla burada yapılan değerlendirmeler çok önemli. Biz işini doğru yapan, temsilini doğru kullanan ve vatandaşımıza hizmet eden adaylarımızla yolumuza devam ederiz. Cumhuriyet Halk Partisi gibi seçmenin taleplerine kulağını tıkamış ve sağır olan, tepeden inmeci yaklaşımlarla aday belirleyen ya da kendi yanında yöresinde bulunan kişilerle “Adamcılık” esaslı kadro oluşturma gibi hareketler bizde olmaz. Bizim partimiz bugüne kadar halka hizmet partisi oldu İnşallah vatandaşımızın teveccühü ile olmaya devam edecektir. Yerel seçimlerden alnımızın akıyla daha güçlü bir şekilde çıkacağız” diyerek sözlerini bitirdi.

  • "ADAMCILIK DEĞİL ÇALIŞAN KAZANIR"
  • "ADAMCILIK DEĞİL ÇALIŞAN KAZANIR"
  • "ADAMCILIK DEĞİL ÇALIŞAN KAZANIR"
4 yorum yapılmış
  • ooook
    30 Kasım 2023 • 08:46
    Çok beklersiniz. Tanju başkanla yola devam. Herşey çok güzel olacak...
  • AdemKocaba
    30 Kasım 2023 • 14:43
    Cumhur ittifakı tek adayla çıkmalı, MHP de birleşmeli, önceki seçimde de olmadık hizipler yüzünden belediyeyi chp ye verdiniz, 5 yıldır taş taş üstüne konulmadı adamların tek işi sişe devirmek..
  • Melungeon14
    1 Aralık 2023 • 16:51
    tabi canım çok sağlamsınızda çıkarsımız..onun bunun hakkını yiyin..adaletsizlik yapın..yine başarı bekleyin...hiç beklemeyen tahsili olmayan köylü yok oy kullanacak merkez seçmeni var zor...işinz...
  • Boluhalkadna
    1 Aralık 2023 • 23:35
    Sayın Güner, siyasetinizin ve genel başkanızin ikiyüzlü olması sebebi ile üzgünüm.akp ye bundan sonraki hayatımda oy yok.son dönemde emeklilere kadar Halki boldunuz İyi duyumlar almanız normal çünkü vatandaş işini gördürmek için size ve hükümetinize yalakalık yapmak zorunda..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.