VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAİBÜ, MARMARA KARİYER ÇALIŞTAYINDA YER ALDI

30 Kasım 2023

....................................

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı'nın koordinasyonunda ve Kocaeli Üniversitesi'nin ev sahipliğinde düzenlenecek olan "Marmara Kariyer Fuarı" kapsamında "MARMARAKARAF" çalıştayında yer aldı.

BAİBÜ, 26 – 27 Şubat 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan “Marmara Kariyer Fuarı” kapsamındaki “MARMARAKARAF” çalıştayına katıldı. Marmara Kariyer Fuarı Çalıştayı; Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim Atay, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’ün yanı sıra BAİBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı ve diğer paydaş üniversitelerin rektörleri, rektör yardımcıları ile Kariyer Merkezi müdürlerinin katılımıyla düzenlendi.  

  Çalıştayda Marmara Kariyer Fuarı paydaş üniversite rektörleri, rektör yardımcıları ve Kariyer Merkezi Müdürleri 3 ayrı oturumda kariyer fuarı organizasyonu ile ilgili fikir alışverişinde bulunurken, BAİBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, 2022 yılında BAİBÜ tarafından düzenlenen BATIKAF Kariyer Fuarında kazanılan tecrübeleri paylaştı. 

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.