VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN AK PARTİ’DEN SAHAYA İNEN İLK İSİM MUSTAFA DEVERENLİ OLDU

18 Kasım 2023

....................................................

 Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nde Daire Başkanı olarak görev yapan Mustafa Deverenli, AK Parti Bolu İl Başkanlığında yaptığı açıklama ile belediye başkanlığı için aday adaylığını duyurdu.  

 AK Parti Bolu İl Başkanlığında açıklama yapan Mustafa Deverenli, Bolu belediye başkanlığı için aday adaylığını duyurdu. Sakarya Büyükşehir Belediyesi Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Mustafa Deverenli, Bolu Belediye Başkanlığı için AK Parti'den aday adayı olmak amacıyla görevinden istifa etti. AK Parti Bolu İl Başkanlığı'nda düzenlenen basın toplantısı ile aday adaylığı başvurusunu gerçekleştiren Deverenli’yi başvurusunu yaparken Ak Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Ak Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı Engin Alemdar, AK Parti Bolu İl Başkanlığı Seçim İşleri Başkanı Fikret Çıracı, ailesi ve partililer yalnız bırakmadı. Mustafa Deverenli Bolu belediye başkanlığına aday adaylığını “Bolu Belediye Başkanlığını 1988 yılından beri tanıyan birisi, 4 yıl gibi özel sektör deneyimi olan bir mühendis olarak, mesleğinin son 8 yılını ilçe belediyesi ve büyükşehir belediyesinde geçirmiş iki döneme karşılık gelen deneyimli bir belediyeci olarak huzurunuzdayım.” ifadeleri ile açıkladı.  

“BOLU’NUN YÖNETİLEMEYİŞİ GÖZLER ÖNÜNDEYKEN, SORUMLUK ALMAMAK OLMAZDI”  

Mustafa Deverenli, Bolu Belediyesine aday adayı olmaya karar verdiğini belirleterek; “Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında, Cumhurbaşkanımız ve Parti Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ülkemizde yapılan yatırımlar ve dünya ülkesi olma yolunda ki ilerleyiş tüm hızıyla devam ederken, son 4 yıldır Bolu’muzda yaşananlar, Bolu Belediyesinin yönetiliş şekli hatta daha doğru bir ifadeyle yönetilemeyişi gözler önündeyken, Bolumuz her geçen gün kan kaybederken, sorumluk almamak olmazdı.  Bu düşünceyle, yılların getirdiği Belediyecilik tecrübemle Bolu Belediye Başkan aday adayı olmaya karar verdim.” dedi.  

“BOLULAR KANDIRILMAKTAN SIKILDI”  

Mustafa Deverenli, Tanju Özcan başkanlığındaki Bolu Belediyesinin hizmetlerini eleştirerek; “Ne yazık ki, 2019 Yerel seçimlerinden sonra Bolu Belediyesi yönetimini devralan zihniyet, bırakın Bolu Belediyesini yönetmeyi, geçmiş dönem yapılan yatırımları, kurulan tesisleri dahi çalıştırmayı başaramamış, hatta Boluluların yaşam merkezi haline gelen Atatürk Orman Parkı ile Karaçayır Parkının bakımını dahi yapmayı beceremeyip bu iki parkı yaşanmaz hale getirmiştir. Seçim dönemi veya sonrasında verilen sözleri burada dile getirmeye kalksam toplantımızın tamamını onlara ayırmamız gerekir ki, biliyorum sıkılırsınız. Evet, bizde, tüm Bolulularda bu yönetimden sıkıldı.  Kandırılmaktan sıkıldı. İş bilmezlikten sıkıldı. Acemilikten sıkıldı. Şovmenlikten sıkıldı. Bugün yapılıp yarın bozulan kavşaklardan, yollardan, kaldırımlardan sıkıldı. Hulasa Belediyecilikten anlamayan şovmenlerden sıkıldı. Böyle bir durumda, tüm Dünya’da mazlumların, ezilenlerin ümidi olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve onun yolu Ak Parti’nin Boluluların umudu olacağına inancımla bugün burada aday adaylığımı açıklıyorum.” ifadelerini kullandı. 

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.