VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK PARTİ'DEN 100.YILA ÖZEL PİKNİK ETKİNLİĞİ...

30 Ekim 2023

............................................................

Bolu AK Parti İl Başkanlığı, Cumhuriyet Bayramı’nda 1000 üniversiteliyi Gölcük’e pikniğe götürdü.

29 Ekim Cumhuriyetin Kuruluşu’nun 100'üncü yıldönümü dolayısıyla; AK Parti Bolu İl Başkanlığı ve AK Parti Bolu İl Gençlik Kolları Başkanlığı’nın organizasyonunda 1000 üniversite öğrencisi, Gölcük Tabiat Parkı'na pikniğe götürüldü. Doğa harikası Gölcük Tabiat Parkı’nı görme fırsatı bulan gençler, her biri ödüllü; fotoğraf çekme, çuval yarışı, kaşıklı yumurta yarışı, sünger yarışması, tabak oyunu ve limbo oyunlarında doyasıya eğlendi. Öğrencilere sucuk ekmek ikramı da yapıldı.

SUAT GÜNER: BİLİNÇLİ GENÇLİK EN BÜYÜK HAZİNEMİZDİR

Gölcük’teki pikniğe katılarak öğrencilerle biraraya gelen AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, “Hayata hazırlanmak için ilimize eğitim-öğretim görmeye gelen gençlerimize yardımcı olmak en önemli görevlerimizden bir tanesidir. Cumhuriyetimize ve geleceğimize sahip çıkacak ve onu daha da yüceltecek olan gençlerimizdir. Bilinçli gençlik, bizim en büyük hazinemizdir. Gençlerimiz ile buluşmaktan her zaman büyük mutluluk duyuyor, onların başarıları ile her daim gururlanıyoruz. Bu tür etkinliklerle daha sık biraraya gelmeyi planlıyoruz. Hepinizi bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

FATİH BAYRAK: GENÇLERİMİZİ AK PARTİ’YE DAVET EDİYORUZ

Etkinliğin düzenlenmesinde önemli rol oynayan AK Parti Bolu İl Gençlik Kolları Başkanı Fatih Bayrak ise, “Cumhuriyet Bayramımız ve Türkiye Yüzyılımız olması dolayısıyla üniversiteli gençlerimizle buluşmak istedik. Sayın Cumhurbaşkanımız da gençlerimize çok değer veriyor. Sağolsun gençlerimiz de büyük ilgi gösterdi. Bu bizi çok mutlu etti. Daha farklı programlarla yine gençlerimizle buluşacağız. Gençlik Teşkilatları olarak ilimizde en fazla üyeye sahip parti, AK Parti’dir. Biz çok büyük bir aileyiz. Bütün gençlerimizi partimize davet ediyoruz” diye konuştu.

 

5 yorum yapılmış
  • yaarylmaz
    30 Ekim 2023 • 15:24
    koskoca 100.yılımızda bu kadarmı yani ne fener alayı ne stadyum yazıklar olsun bi akp seçmeni olarak...
  • VATANDA
    30 Ekim 2023 • 22:27
    BAŞKA GÜN BULAMAMIŞLARMI DA ..! MAKSAT CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARINDA BULUNMAMAK.. DOĞRU MU?
  • Gerekli
    31 Ekim 2023 • 07:34
    Seçimde kapıya gelirseniz cevap belli.Türkiye Cumhuriyeti,Türk, Atatürk ifadelerini çekemeyen hazmedemeyen sahte İslamcılar net cevap alırlar.Cevap .....dır
  • hans14
    31 Ekim 2023 • 17:57
    bunlar zaten cumhuriyeti ve kurucusunu sevmezki..belli olmuyormu...
  • Melungeon
    1 Kasım 2023 • 23:54
    Gençleri bağlama ve kutlamalardan uzak tutma zihniyeti..zaten cumhuriyet ve ATA ile ilgili bir şeyi hiç sevmezler.mecburiyetten..,
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.