VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YAYLADA AHŞAP EVLER ALEV ALEV YANDI

26 Ekim 2023

.............................................................................

Bolu’nun Seben ilçesine bağlı Alpağut Yaylası'nda sabah saatlerinde çıkan yangında 2 ahşap ev tamamen alev alev yandı. Yangının sıçradığı bir ahşap evde ise maddi hasar meydana geldi. 
 Yangın, saat 09.30 sıralarında Seben’e bağlı Alpagut Yaylası'nda, bir çobanın kaldığı ahşap evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, henüz belirlenemeyen bir nedenle çobanın kaldığı evde yangın çıktı. Kısa sürede rüzgarında etkisiyle büyüyen yangın, 2 ahşap eve daha sıçradı. Yaylada kalan vatandaşlar tarafından durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. İhbar üzerine bölgeye Bolu ve Seben’den itfaiye ekipleri ile Orman Bölge Müdürlüğüne ve AFAD İl Müdürlüğüne bağlı ekipler ve sağlık ekipleri sevk edildi. 
Yangın, ekiplerin müdahalesiyle 1 saatlik çalışma sonucu söndürüldü. Yangın nedeniyle 2 ahşap yayla evi tamamen kullanılmaz hale geldi, 1 evde ise hasar oluştu. 
Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • YAYLADA AHŞAP EVLER ALEV ALEV YANDI
  • YAYLADA AHŞAP EVLER ALEV ALEV YANDI
  • YAYLADA AHŞAP EVLER ALEV ALEV YANDI
2 yorum yapılmış
  • HakhukukveAdalet
    26 Ekim 2023 • 10:36
    Bu tapusuz yayla evlerinin türemesi ne vesile olan yetkililer ve muhtar ve ihtiyar heyeti azalar bunlar hem ben devleti temsil ediyoruz derler hem burda ben devletim derler bunlar ne kadar vebal altındadır umur larinda değildir Allah korusun ormana sicrasa ne olacak…!
  • Krolu
    26 Ekim 2023 • 13:16
    Bir muhtar koskoca bir yayla halkına 2 yıldır varlık içinde yokluk çektiriyor. İnsanların temel ihtiyacı olan ve oluk oluk boşa akan yayla suyunu, insanların evine ulaşmasını engellemek hangi akla hizmettir ya.Görevi vatandaşa hizmet olan bir kişinin hizmet yerine eziyet etmesine, ilçenin en büyük mülki amiri sayın kaymakam'ın, Özel İdare yetkililerinin ve değerli Vali Bey'in herhangi bir işlem yapmaması da bizleri ziyadesiyle üzmüştür.Bu sorunun bir an ev
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.