VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TANJU ÖZCAN AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ

23 Ekim 2023

.........................................................................

Haber: Serap VARLIK 

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, AK Parti İl Başkanı Suat Güner’e sert eleştirilerde bulundu. Suat Güner’in ‘Hesap vakti yaklaştı’ diyerek yaptığı paylaşıma Tanju Özcan, “Doymadı yalan söylemeye zavallı hurdacı sen belediyeye hurdaları sat, utanmadan seçimi kaybet, en büyük oy düşüklüğünü Bolu’ya yaşat” dedi. 

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, sosyal medya hesabından “Hesap vakti yaklaştı” diye paylaşım yaptı. Suat Güner’in paylaşımında, “Müracaat edilir edilmez geçirdiği uykusuz gecenin ardından Adliyeye koşturup hakkındaki yolsuzluk ve usulsüzlük klasörlerini alıp basın toplantısı yapan ve "içi boş" diyen Tanju Özcan ve şürekâsı için hesap vakti yaklaştı. İçişleri Bakanlığı Mülkiye Teftiş tespitlerine göre: Tanju Özcan iliklerine kadar yolsuzluk ve usulsüzlük çamurunda yüzüyor. Hemen hemen tüm Başkan Yardımcısı atamaları usulsüz, Onlarca Müdür ataması ile haksız menfaat sağlandı, Onlarca ihaleden milyonlarca lira haksız menfaat temin edildi, Tanju Özcan'a inanarak işlem yapan onlarca memur ve personelin sorumlu olduğu tespit edildi...Bolu bu tarihi utançtan kurtulacak!” ifadeleri yer almıştı.

“CUMHURBAŞKANININ DEYİMİYLE ÜÇ KOYUNU GÜDEMEYECEK ADAMSIN”

Bunun üzerine basın toplantısında açıklamalarda bulunan Tanju Özcan, Suat Güner’in yaptığı paylaşıma değindi. Başkan Özcan, Suat Güner’in üç koyun güdemeyeceğini, ifade ederek, “Belediyeyi çocuk oyuncağı mı sanıyorsun sen, Cumhurbaşkanının deyimiyle üç koyunu güdemeyecek adamsın senin gibi bir adam bu belediyeyi yönetmeye kalkarsa iki ay yönetemez. İki ay da belediyeye iflas bayrağını çeker. Parasızlıktan belediye binasını satar” dedi.

“DOYMADI YALAN SÖYLEMEYE ZAVALLI HURDACI”

Suat Güner’in açıklamalarında yalan söylediğini dile getiren Tanju Özcan, “Doymadı yalan söylemeye zavallı hurdacı sen belediyeye hurdaları sat, utanmadan seçimi kaybet, en büyük oy düşüklüğünü Bolu’ya yaşat. Sonra hikâyeden belediye başkanı olacağım de oğlum seni görevden alacaklar ben bilmiyor muyum? Kimi kandırıyorsun sen” dedi.

5 yorum yapılmış
  • Mimar
    23 Ekim 2023 • 11:30
    AKP il başkanı neden adliyete gidip ifade vermiyor eger soylenenler dogruysa
  • Mustafa
    24 Ekim 2023 • 02:59
    Çözüm Önerim: 1- Trafik Polislerinin yoğunluğu gidermek adına belirli saatlerde yola kontrollü geçiş sağlaması (Tabi orda kırmızı ışık geçiş ihlalinden plakaya ceza kesilmemesi şartı ile) 2- Kavşak Karayollarının yetkisinde ise dal-geç veya köprülü kavşak (yonca) sistemine geçilmesi 3- Belediyenin Kavşaktaki otelin arkasındaki stabilize yola geçicide olsa asfalt yapması.
  • Mustafa
    24 Ekim 2023 • 02:59
    Bolu Düzce yolu üzerindeki Üniversite Dönel kavşağında özellikle sabahları kırmızı ışıktan dolayı inanılmaz trafik yoğunluğu oluyor. Kavşağı geçebilmek için yarım saat beklediğimiz oluyor. Sorunu CİMER'e ilettik bir çözüm olmadı. Emniyet şeridinde ilerlemeye çalıştığımızda trafik polisi trafiği şerit ihlalinden vatandaşlara ceza kesiyor. Çamlı Çeşme Otelinin arkasındaki stabilize yolu kullanıyoruz çukurlardan ve koca çakıllardan arabamız yıp
  • HakhukukveAdalet
    24 Ekim 2023 • 06:53
    Katrani kaynatsan olurmu şeker ikisi de birbirinden beter millet laf de değil demâgoji değil icraat istiyor
  • BOLU
    24 Ekim 2023 • 10:48
    Yazık bu ülkeye,böyle siyaset olmaz.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.