VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KOMŞUDA DEHŞET...EŞİNİ BAŞKA BİRİYLE YAKALADI...İŞTE DETAYLAR

19 Ekim 2023

...........................................................................

Düzce’de eşinin telefonuna yüklediği uygulamadan takip eden Köksal Kıbrıs, Akınlar merasında başka bir adamla eşini yakaladı. Olay yerinde cinnet geçiren Köksal Kıbrıs, iş yerinden arkadaşı olan ve eşiyle uygunsuz halde yakaladığı Yakup Yaman’ı boğaz, karın, böbrek, baldır ve kolları olmak üzere 15 farklı yerinden bıçakladı. 

Olay, öğle saatlerinde Akınlar Mahallesi'nden geçen Melen Çayı'nın yanında meydana geldi. Köksal Kıbrıs ile Yakup Yaman arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Kıbrıs, yanında bulunan bıçakla Yakup Yaman'ı 15 yerinden bıçaklayıp, başına taşla vurduktan sonra yere düşünce de darp etti. Kıbrıs, otomobilin camlarını da kırıp, cam parçalarını da Yakup Yaman'a fırlattıktan sonra olay yerinden uzaklaştı.  

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla hastaneye kaldırılan Yakup Yaman, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Polis tarafından gözaltına alınan Köksal Kıbrıs, ifadesinde suçunu itiraf etti. 

YASAK AŞK İDDİASI 

Bu arada olaya ilişkin ayrıntılar da ortaya çıkmaya başladı. Köksal Kıbrıs’ın, kendisini aldattığından şüphelenip, otomobille takibe aldığı eşinin, onun iş arkadaşı Yakup Yaman’ın aracına bindiği, Melen Çayı'nın kenarında ıssız bir yerde durunca da olayı gerçekleştirdiği belirtildi. Köksal Kıbrıs’ın, otomobilden indirdiği eşini de olaya müdahale etmeye çalışınca bıçakla korkutup yaklaştırmadığı ifade edildi.  

OLAYIN PERDE ARKASI ARALANDI 

İş arkadaşının yanında karısını gören Köksal Kıbrıs, cinnet geçirerek katlettiği Yakup Yaman'ın ardından gözaltına alınmıştı. İfadelerine ulaşılmasının ardından Köksal Kıbrıs, eşinin kendisini daha önce aldattığını fakat çocukları olduğu için afettiğini söyledi. Tuğba Kıbrıs ise eşinin kendisinin duygusal boşluklarını dolduramadığını belirtti.  

İşte O ifadeler 

Köksal Kıbrıs ifadesinde: " Eşim Tuğba Kıbrıs ile aynı fabrikada çalışıyorum. Eşimin vardiyası o gün 00.00-08.00 arasındaydı. Eşim Tuğba Kıbrıs’ın daha önce bir başka kişi ile yaşadığı olayları öğrenip çocuklarımın hatrına affetmiştim. Ama telefonuna uygulama kurdum.  Olay günü Tuğba beni aradı. Hastaneye gideceğini söyledi. Programı açıp Tuğba’nın konumunun akınlar merası olduğunu fark ettim. Eşim Tuğba ike maktül Yakup’u sarmal dolaş gördüm. O esnafa kendimi kaybettim. Ne olduğunu hatırlamıyorum. Daha sonra hastanede gözlerimi açtığımda olayı bana tekrar anlattılar. Neler yaptığımı, neler yaşadığımı hatırlamıyorum. Olayın bana anlatılmasının ardından pişmanlık duygusu yaşadım. Ben maktülü öldürmek istemiyordum. Ben elime kanıt geçmesini istiyordum. Çocuklarımı alabilmek için kanıt olması için bölgeye gitmiştim. Pişmanım" ifadlerini kullandı.  

Tuğba Kıbrıs ifadesinde ise şunları söyledi: " Yakupla işyerinden arkadaşız. Benim evli olduğumu biliyordu. Kendisine hiç bir zaman dul olduğumu söylemedim. Ama kendisi ile işyerinde olan arkadaşlığımız samimiyete dönmeye başladı. Daha önce yaşadığım veya yaşadığı olayları karşılıklı konuşuyor birbirimizle iyi anlaşıyorduk. Olayın olduğu gün Yakup ile gece vardiyada konuştuk. Sabah buluşmak için görüşmüştük. Köksal vardiyaya geldiğinde ben eve gittim. Çocukları okula gönderdikten sonra öğlen gibi Yakup ile telefonla görüştük. Köksal’ı arayarak hastaneye gideceğimi söyledim. Daha sonra Yakup ile buluştuk. Biraz araba ile gezmemizin ardından olayın olduğu bölgede arabada oturmaya başladık.  Yakup ile konuşma yaptığımız esnada Köksal geldi. Daha sonra Yakup’a saldırmaya çalıştı. Beni olay yerinden uzaklaştırıp Yakup’a saldırmaya devam etti. Arabanın arka camını kırıp camlarla Yakup’un boğazını kesti. Daha sonra ben tekrar ayırmak için gittiğimde kasık ve baldırımdan beni de yaraladı. Daha sonra can korkum olduğu için olay yerinden yaya olarak uzaklaştım. Daha sonra ambulans geldi ve ambulans ile hastaneye kaldırıldım. Yakup’un hayatını kaybettiğini hastanede öğrendim. Köksal’ın yaralandığını daha sonra öğrendim. Çocuklarımı çok seviyorum ama Köksal babalık yapamıyordu. Duygusal boşluğumu Yakup dolduruyordu. Köksal olay yerine geldiğinde biz sadece konuşuyorduk. Uygunsuz herhangi bir şeyimiz yoktu. Niye böyle yaptı bilemiyorum." 

11 yorum yapılmış
  • Furkan
    19 Ekim 2023 • 22:05
    Ülkem artık iyice çığrından çıktı yok cinsellik yok erkekden kadına dönmek insanlardan tiksiniyorum
  • Bolulu
    20 Ekim 2023 • 01:21
    Kadını oldurmen gerekirdi
  • Vatandas
    20 Ekim 2023 • 01:46
    ya kadına bak ne hale geldik..duygusal boşluk diyor
  • DzceliTaner
    20 Ekim 2023 • 02:06
    Boluda olunca isim soyad yazMıyorsunuz Dūzce olunca oh ne alà
  • 14yabani
    20 Ekim 2023 • 03:47
    Valla asıl suç senin eşin olcak kişide kimsede suç yok kasın dolanmayınca erkek bulanmaz azizim.
  • alikoc
    20 Ekim 2023 • 23:14
    salak.adam.hapislerde curuyecek.kadin gununu gun.edecek
  • alikoc
    21 Ekim 2023 • 12:28
    s alak adam hapiste curuyecek
  • Osman
    21 Ekim 2023 • 13:24
    Bolu'da oluncasi açık isim ve soyad yazamazlar gazeteciye sıkıntı olur o yüzden yazamazlar saygılar
  • Muzo
    22 Ekim 2023 • 13:06
    Asıl suç erkekte kadına saib cıkmamış sonra erkegi öldğrmüş
  • Aaa
    13 Kasım 2023 • 01:03
    Ha bir ha iki zorlama bence ikisine sabırlar dilerim
  • Reco
    12 Kasım 2023 • 03:09
    O kadını neden öldurmedin be günü gün edicek şimdi ölümü hak eden kadindi
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.