VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SOSYAL MEDYAYI KARIŞTIRAN KONUYLA İLGİLİ CHP'DEN AÇIKLAMA GELDİ...

9 Ekim 2023

.................................................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın fotoğrafının parti binasındaki fotoğrafının çöpe atılmasına ilişkin Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu Merkez İlçe Başkanı Çetin Uç, “Partimizin logosunun bulunduğu bir görselin çöpe atılması kabul edilemez ve kesinlikle tasvip etmiyoruz” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, partisinin Yüksek Disiplin Kurulu’nun 26 Temmuz 2023 tarihli toplantısında kesin çıkarma cezası verilerek ihraç edilmişti. Partiye geri dönüş kapıları kapanan Tanju Özcan’ın CHP Bolu İl Başkanlığı'ndaki fotoğrafı da duvardan indirildi. Bolu Belediyesi CHP Meclis Üyesi İlkay Bayrak, duvardan indirdiği fotoğrafı parti binası önündeki çöpe attı. Konuya ilişkin Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu Merkez İlçe Başkanı Çetin Uç, açıklama yaptı.

“İl başkanımız bu konuda gerekli yaptırımı yapacaktır”

Videonun önceden çekildiğini ifade eden CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Çetin Uç, “Bugün sosyal medyada belediye meclis üyelerimizden birinin yapmış olduğu paylaşımdaki video önceki dönem Merkez İlçe Başkanı İsmail Hakkı Candemir döneminde çekilmiş olup, ben ve yönetimim olarak kesinlikle böyle bir hareketi kabul etmediğimizi belirtmek isterim. Partimizin her kademesinde görev almış, partimizden 4 dönem milletvekilliği ve  1 dönem de belediye başkanı olarak seçilmiş olan Tanju Özcan, şuan partimizde olmasa da yıllarca emek vermiş isimlerden birisidir. Ayrıca önemle belirtmek isterim ki çöpe atılan fotoğrafta Tanju Özcan’ın fotoğrafının yanında partimizin logosu yer almaktadır. Partimizin logosunun bulunduğu bir görselin çöpe atılması kabul edilemez ve kesinlikle tasvip etmiyoruz. Bu bir disiplin suçudur. İl Başkanımız Sayın Ersan Türkoğlu bu konuda gerekli yaptırımı yapacaktır” dedi.

3 yorum yapılmış
  • YalnzAdam
    9 Ekim 2023 • 12:29
    Sn İlçe başkanı (şimdilik Sn diyorum) By Tanju nu Sn Genel Başkan ve CHP liler için yapptığı hakaretlere de bir sözün olacak mı?
  • Bolulu
    10 Ekim 2023 • 05:48
    Bolumuz için hiç hoş olmayan davranışlar. Başkan, koltuk fırlatma hariç, diğer konularda partisine karşı haklı olabilir. Devir, siyasette ikili oynama devri. Dürüst ve doğru hareket edenler pek başarılı olamıyor.
  • Boskonusma
    10 Ekim 2023 • 12:25
    Sen nerden çıktın be? Ne kutsalı var logonunda yok çöpe atılmaz da bilmem ne de? Partiyi Anadolu köylerine anlat öncede 3-5 oy fazla al. Çabuk unuttunuz rezil oylamayı.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.