VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU BANDOSU GENÇ YETENEKLER ARIYOR…

2 Ekim 2023

............................................

Türkiye’nin sayılı bando ekiplerinden biri olan Bolu Belediyesi Bandosu kadrosunu gençleştirmek ve güçlendirmek için yeni yetenekler arayışına girdi. Bandoya meraklı 18-25 yaş arası gençler, Bolu Bando Şefliği’ne başvuru yapabilecek.

Bolu Belediyesi Bandosu katıldığı etkinliklerde sergiledikleri performansla büyük ilgi topluyor. Türkiye’nin en iyi bandoları arasında olan Bolu Belediyesi Bandosu kadrosunu gençleştirmek ve daha da güçlendirmek için yeni yetenekler arayışına girdi. 18-25 yaş arası bandoya meraklı herkes, Bando Şefliği binasına başvuru yapabilecek.

Bolu Belediyesi Bandosu her yıl Türkiye’nin farklı illerinde yapılan uluslararası ve yurtiçi bando festivallerinden de davetler alarak ilimizi başarıyla temsil ediyor. Bolu Belediye Bandosu 1947 yılından beri aktif olarak çalışmalarına devam ediyor. Tüm milli bayramlar ve özel günlerde en önde marş çalarak adeta Bolu tarihinin canlı şahidi olan Bolu Belediyesi Bandosu, günden güne daha da gelişerek, Türkiye’nin en iyi bandoları arasına girdi.

Bolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarına devam eden ekibin, uzun yıllardır bando şefliğini yapan Erol Yavuz, “En büyük motivasyonumuz Belediye Başkanımız Tanju Özcan’ın ve halkımızın takdirleridir.” dedi.

“HEDEFİMİZ GENÇ NESİLLERE BANDOMUZU EMANET ETMEK”

Bando çalışmaları hakkında da bilgiler veren Yavuz, “Bizler Bolu Belediyesi’ni ve Bolumuzu her çıktığımız sahnede, yer aldığımız tüm etkinliklerde başarıyla temsil etmek için tüm pozitif enerjimizle, tüm gayretimizle çalışıyoruz. Sadece marş bandosu değil bir orkestra olarak güncel eserleri de çalan bir bando olmak için çok çalıştık. Her gecen gün daha iyi noktalara geldik ve bugün Türkiye’nin en iyi bando ekibi olarak biliniyoruz. En son Mudurnu Kültür Festivali’nde görev aldık. Bundan sonraki hedefimiz genç nesillere bandomuzu emanet etmek. Bunun için bandomuzda genç kardeşlerimize de yer vermek istiyoruz. 18-35 yaş arası bandoya meraklı ve yeteneği olan herkesi Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi’nin bitişiğindeki Bando Şefliği binamıza bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

2 yorum yapılmış
  • bayanx
    2 Ekim 2023 • 09:22
    Yaş aralığı 18-25 mi yoksa 18-35 mi hangisi?
  • ilekeemekli
    2 Ekim 2023 • 09:47
    Saksafon çalabilirim
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.