HABER/MUTLU HEKİMOĞLU
Trendyol 1. Lig’in 6.haftasında sahasında Tuzlaspor’u ağırlayacak olan Boluspor’un maçı için sadece 572 taraftar bilet aldı.
Trendyol 1. Lig’in 5 haftalık periyodunda sadece 3 puan toplayabilen ve ligin 3.haftasında teknik adam değişikliğine giden Boluspor kötü gidişatını sürdürüyor. Turgay Altay ile sezona başlayan kırmızı beyazlı ekip 3 haftalık süreçte 2 puan toplamıştı. Taraftarın ve yönetimin istediği sonuçları alamayan Turgay Altay ile yollar ayrılarak takımın başına Yalçın Koşukavak getirildi.
ZOR DÖNEMDE DEVRALDI
Koşukavak yönetiminde ligde 2 maça çıkan kırmızı-beyazlılar, 1 puan topladı. Kötü gidişatını sürdüren Boluspor, ligde 15.sırada yer alıyor. Boluspor, bu akşam 8881 kişi kapasiteli Bolu Atatürk Stadyumu’nda Tuzlaspor ile karşı karşıya gelecek.
TARAFTAR DESTEĞİ AZALDI
Bolu’yu Trendyol 1.ligde temsil eden takımın bu karşılaşması için yalnızca 572 Bolulu taraftarın bilet aldığı öğrenildi. Taraftar desteğini 5 haftalık süreçte gözle görülür bir şekilde kaybettiği görülen Boluspor, Tuzlaspor maçından 3 puan çıkarmaya çalışacak.
‘Şehrin stadı yok’, ‘Yeni stat yapılsın Bolu’ya’ diyen vatandaşların maça gelip gelmeyeceği merak konusu oldu.


