VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VAHŞİ CİNAYETİN 3 ŞÜPHELİSİ BOLU'DA YAKALANDI

15 Eylül 2023

.....................

Antalya’nın Alanya ilçesinde 23 yaşındaki Mustafa Turaç’ın boğazı kesilerek öldürülmesiyle ilgili 1’i kadın 3 şüpheli Bolu’nun Kültür Mahallesi’nde polisin hassas çalışması sonrasında yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, olay dün akşam saatlerinde Alanya ilçesine bağlı Bektaş Mahallesi’nde meydana geldi.

Bir trafik kazası ihbarına sonucunda bölgeye giden polis ve itfaiye ekipleri, yoldan çıkarak uçuruma yuvalanan 07 AGC 074 plakalı bir hafif ticari aracının arka koltuğunda boğazı kesilmiş bir ceset gördü.

Olayından ardından bölgeye gelen Polis Olay Yeri İnceleme ekipleri yaptıkları incelemede cansız bedenin 23 yaşındaki Mustafa Turaç’a ait olduğunu belirledi. Araç çekici yardımıyla bulunduğu yerden çıkartılırken ceset savcı ve polis incelemesinin ardından Alanya Belediye Morgu’na kaldırıldı.

3 ŞÜPHELİ BOLU’DA YAKALANDI

Olayın ardından şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatan Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayın şüphelisi olduklarını değerlendirdiği 1’i kadın 3 şüphelinin Bolu’da olduğunu tespit etti. Bolu İl Emniyet Müdürlüğü ile irtibata geçen ekipler şüphelilerin orada gözaltına alınmasını sağladı. 3 şüphelinin Bolu’dan Alanya’ya getirilerek işlemlerine burada devam edileceği öğrenildi.

Adı açıklanmayan şahısların Bolu’da bulunan akrabalarının yanına geldiği ve polisin takibi sonrasında evin önünde gözaltına alındılar.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.