VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

NARKOTİK EKİPLERİ GÖZ AÇTIRMIYOR

13 Eylül 2023

..........................

Bolu’nun alternatif giriş noktalarından biri olan Mudurnu-Bolu yolu üzerinden şehre giriş yapan araçlara yönelik Bolu Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri geniş kapsamlı denetim yaptı. Öte yandan narkotik ekipleri liselerin girişlerinde denetimlerini arttırdı.

Edinilen bilgiye göre, Bolu İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler şehirde güvenliği ve huzuru sağlamak için denetimlerini sıkılaştırdı.

Polis ekipleri tarafından trafik ve asayiş uygulamalarının yanı sıra Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri de oluşturulan kontrol noktalarında denetimler yaptı. Okulların bulunduğu alanlarda denetimlerini artıran narkotik ekipleri şehrin alternatif giriş noktalarından biri olan Mudurnu-Bolu yolu üzerinden şehre giriş yapan araçlara yönelik geniş çerçeveli denetim yaptı.

Polis ekipleri tarafından yapılan denetimlerde özel eğitimli narkotik köpeği de hazır bulundu. Narkotik ekipleri araçların içini ve bagaj kısmını ararken araçlarda bulunan sürücü ve yolcularında üzerini arayarak kimliklerini kontrol ettiler.

Yapılan denetimlerde herhangi bir suç unsuruna rastlanmadı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.