VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENLER 13 EYLÜL

13 Eylül 2023

...................................................

NURETTİN EGE

Mustafa ve Ali EGE, Mükerrem İKİZ, Müzeyyen BAYRAM’ın babaları, Murat, Mehtap, Ersan, Eray, Enis EGE, Selahattin İKİZ, Emrah ve Emel BAYRAM’ın dedeleri;

Cenazesi bugün Borazanlar Camii’nde kılınacak, ikindi ve cenaze namazından sonra Kürkçüler  Mezarlığına defnedilecektir.

VAHİTTİN GÖYNÜK

Makbule GÖYNÜK’ün eşi, Serkan ve Sabahattin GÖYNÜK, Elveda ÖZTEKİN, Fatma AKGÜN’ün babaları, Makbule AKGÜL’ün kardeşi, Karayollarından emekli;

Cenazesi bugün Öksüz Tekke Camii’nde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Çığırtkanlar Mezarlığına defnedilecektir.

ZELİHA YANBUL

Cenazesi bugün Bilal-i Habeşi Camii’nde kılınacak, ikindi ve cenaze namazından sonra Çığırtkanlar Mezarlığına defnedilecektir.

MEHMET ABAKA

Kıbrısçık İlçesi Alanhimmetler Köyü halkından, Çıkınlar Mahallesinde ikamet eden, Münire ABAKA’nın  eşi, Huriye TARHAN’ın babası, merhum Erdoğan TARHAN’ın kayınbabası, Haydar ABAK ve Boluspor Kulüp Başkanı Savaş ABAK’ın dayıları

Cenazesi bugün Yukarı Çıkınlar Camii’nde kılınacak, ikindi ve cenaze namazından sonra Çıkınlar Mezarlığına (Balcı Camii yanı) defnedilecektir.

ABDULLAH ARIKOĞLU

Cenazesi bugün Karacasu merkez Camii’nde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Karacasu Mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.