VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ALIÇÖREN KÖYÜ ZORLU MAÇTA HATA YAPMADI...

10 Eylül 2023

..............................................

Bolu’da köyler arası futbol turnuvasının favori takımlarından biri olan Alıçören köyü, çeyrek final müsabakasında karşılaştığı Saraycık köyü maçında hata yapmadı. Oyunda kurduğu üstünlükle Alıçören köyü karşılaşmayı 1-0 kazandı.

Bolu Muhtarlar Derneği ve Bolu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu iş birliğinde düzenlenen 48 köyün katıldığı futbol turnuvasında çeyrek final maçları tamamlandı. Turnuvanın favori takımlarından biri olan Alıçören köyü, çeyrek final maçlarında Saraycık köyü ile karşılaştı. Mücadelenin ilk yarısında her iki takım da bulduğu fırsatları değerlendiremedi. İkinci yarıya üstün başlayan Alıçören köyü, yakaladığı kontra atakla rakip kaleye ilerledi. Sağ kanattan atak geliştiren Alıçören köyünde ceza sahası içerisine yapılan ortada topla buluşan Tunahan Sarıalan topa düzgün vurarak kaleciyi avladı. Karşılaşmada 1-0 geriye düşen Saraycık köyü ise maç boyunca rakip kalede gol aradı ancak istediği golü bulamadı. Bitiş düdüğü ile birlikte Alıçören köyü yarı finale yükseldi.

Alıçören, 12 Eylül Salı günü oynanacak olan yarı finalde turnuvanın bir diğer favori takımı Tekke Dere köyü ile eşleşti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.