VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'NUN İNCİSİNİ YAZ AYLARINDA BİNLERCE KİŞİ ZİYARET ETTİ

10 Eylül 2023

....................

Türkiye’nin incisi Bolu’nun gözbebeği Gölcük Tabiat Parkı’nı yaz döneminde 183 bin 41 kişi ziyaret etti.

Bolu kent merkezine 13 kilometre uzaklıkta bulunan Gölcük Tabiat Parkı tatilcilerin gözdesi oldu. Gölcük’te bulunan ev tatilcilerin fotoğraf çekmek için uğrak mekanı olurken, Eylül ayında da hafta sonu tatilini fırsat bilen günübirlik tatilciler, gölü ve doğal güzellikleriyle ünlü parkta yoğunluğa neden oldu.

Göl çevresinde ağaçlar arasında gezinti yapan ziyaretçiler, iskelelerde göl manzarası eşliğinde fotoğraf çektirdi.  Bazıları piknik alanlarında ateş yakmadan vakit geçirirken, bazıları da manzara eşliğinde çimlerde oturup dinlendi. Yeni evlenen çiftlerin de tercihi Gölcük Tabiat Parkı oldu. Göl çevresinde ve iskelede fotoğraf çektiren çiftler, mutluluklarını ölümsüzleştirdi.

ZİYARETÇİLER ÇOK MUTLU

Ordu’dan ailesiyle birlikte tatilin son gününde Gölcük’e gelen Mutlu Hekimoğlu, "Gölcük çok güzel. Daha önce de gelme fırsatı bulmuştum. Gölüyle ve doğasıyla harika bir tabiatı var. Ailemle birlikte geldim. Yaz tatilinin son gününde güzel vakit geçirdik. Göl etrafında golf arabası ve bisikletlerle turlama fırsatı da bulduk" dedi

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.