VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"TAŞLAR YERİNE OTURACAK"

27 Ağustos 2023

.......................

Boluspor kendi evinde Şanlıurfaspor’la 1-1 berabere kalırken, kırmızı beyazlı takımın Teknik Direktörü Turgay Altay, “Lig uzun bir maraton ve önümüzdeki hafta takımın bir parça daha hazır olmasını galibiyetle bitirdikten sonra milli aradan sonra da artık yavaş yavaş taşların yerine oturacağını düşünüyorum” dedi.

Turgay Altay, yerleşim problemi nedeniyle skora denge geldiğini ifade ederek, “Amacımız üç puandı. Öz güven kazanmaktı ve bu maça da gayet iyi başladık. İstediğimiz pozisyonları da yakaladık. Ancak bunları değerlendiremeyince ilk yarıyı 1-0’lık sonuçla içeri girdik. Bu da gayet iyiydi. İkinci yarının başında gereksiz bir yerleşim problemi yüzünden maç 1-1 oldu. Sonrasında aslında bizim bu seneki başlangıçtaki sorunumuz veya şu anki ihtiyacımız olan şey arkadan gelen oyuncuların fiziksel kalitesi.

“TAŞLAR YERİNE OTURACAK”

 Futbolcuların çoğunun maç eksiği çok olduğu için transferler çok geç olduğu için oyun domine etmek istediğimizde bu sefer takımın oyunu bozuyor. Çünkü giren oyuncular kaliteli fakat fiziksel olarak oyunu iç sahada puan kazanmak istiyoruz. Oyun domine etmek istiyoruz ama bir yandan da bu sefer gel-git turuna dönüyor. Bu da rakip takımın işlediği bir şey. Bunu istemiyorduk. Şöyle iyi tarafından bakalım. Bence ilk yarıdaki oyunumuz bu ligi doğru edecek bir oyun tarzında. Lig uzun bir maraton ve önümüzdeki hafta takımın bir parça daha hazır olmasını galibiyetle bitirdikten sonra milli aradan sonra da artık yavaş yavaş taşların yerine oturacağını düşünüyorum” diye konuştu.

6 yorum yapılmış
  • BosLaf
    27 Ağustos 2023 • 21:13
    Ruh yok oyun yok çalışma yok taktik yok. Bolusporu lağv edin yerine tekke dereköy sporu koyun en azından bir hırs azim görürüz.
  • MertBASKAN
    27 Ağustos 2023 • 22:00
    Sonunu söyleyeyim. Hafta'ya yeniliriz. Ortam gerilir. Sen yine iyi yolda olduğumuzu söylersin. Son olarak kendi sahamızdada yeniliriz ve sen gidersin. Akıl var mantık var. Takım yaşlı. Maçın sonunu getiremiyor. 1. Ligte fizik kondisyon çok önemli. Yani Boluspor'da olmayan şey
  • Tekkelime
    28 Ağustos 2023 • 00:29
    Hoca hoca ne taşı ne yeri ne oturması?İnşaatmı yapıyorsunda taşlardan bahsediyorsun.Yapamıyorsun senin donanımın Boluspora yetmiyor.Durumun özeti bu.
  • Ramo
    28 Ağustos 2023 • 03:29
    Kumeye duserserken iyi oturdurursun taslari sende hocalik diye bisey yok
  • Ramo
    28 Ağustos 2023 • 05:34
    Urfayi yenemiyosun kimi yenecen la hoca
  • BOLULUUUU
    28 Ağustos 2023 • 06:20
    Ya bi git taşlar yerine oturacakmış.Adamlar sahada yürüyemiyor.Mahalle takımı gibi.Senden de o futbolculardanda hayır gelmez. İstifa et.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.