VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ERDOĞAN'DAN TANJU ÖZCAN YORUMU...

21 Ağustos 2023

.........................

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın genel Merkez önünde koltuk fırlatmasını örnek göstererek CHP'de yaşanan değişim tartışmalarına ilişkin değerlendirmede bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın genel Merkez önünde koltuk fırlatmasını örnek göstererek CHP'de yaşanan değişim tartışmalarına ilişkin değerlendirmede bulundu. Erdoğan; “Bolu’nun Belediye Başkanı otobüsün üstüne çıkıyor, oradan koltuk atıyor. Önce neydi? Milletvekili. Sonra Bolu’ya Belediye Başkanı. Bundan sonra da bunlar da en ufak bir değişim söz konusu olmaz” dedi.

“EN HAYIRLISI ÇEKİP GİTMESİ LAZIM”

CHP'de değişim tartışmaları sürerken Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ise istifa çağrılarına karşı duruyor. Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP içerisindeki değişim kaosuna "Bunlar şimdi birbirleriyle koltuk yarışında" ifadesiyle dikkat çekti. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na çağrı yapan Erdoğan, “En hayırlısı kendisi çekilip gitmesi lazım” dedi.

“BİRBİRLERİYLE KOLTUK YARIŞINDALAR”

CHP’de bir değişim bir genel başkan değişimi bekliyor musunuz sorusuna Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bunu şimdi halkımıza soracağız. Halkımız değişimse değişim, eğer kalsın diyorsa diyecek bir şeyim yok. Çünkü egemenlik kayıtsız, şartsız milletindir. Biz, böyle inandık. Bu yola böyle çıktık. Biz, üzerimize düşeni yapacağız. Nedir? En ideal isimleri biz halkımıza takdim edeceğiz ve bu ideal isimlerle yola devam edeceğiz ama Kılıçdaroğlu dersen benimle kaç yarışa girdi? 13’te 13 yaptı. Şimdi 14’te olsa, 15’te olsa bu arkadaştan bir şey olmaz. En hayırlısı kendisi çekilip gitmesi lazım. Yani dünyada ülkeleri görüyorsunuz, bir seçim kaybediyorsa bir lider ne yapıyor, hemen istifasını veriyor, çekip gidiyor. Fakat bunda böyle bir şey yok. Bunlar şimdi birbirleriyle koltuk yarışında” ifadelerini kullandı.

4 yorum yapılmış
  • HseyinAtalay
    21 Ağustos 2023 • 19:44
    Türkiyenin sorunları bitti sayın Erdoğan sıra geldi chp ye sen boşver chp falan ekonomiye ver kendini
  • ODUNCU
    22 Ağustos 2023 • 09:36
    EDASU resisi getiren götürür siz önce kendi getirdiğinizi götürmeyi becerin.....
  • EDASU
    22 Ağustos 2023 • 04:25
    İnşaallah sen gidersin reis
  • Sebenli
    22 Ağustos 2023 • 13:02
    CHP'yi konuşup ülke gündemini değiştirme...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.