VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU POLİSİ OTOYOLDA GÖZ AÇTIRMIYOR...

21 Ağustos 2023

....................................................

TEM Otoyolu’nun Bolu geçişinde uygulama noktasında polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 648 gram metamfetamin ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri TEM Otoyolu’nun Bolu geçişinde uygulama yaptı. Otoyolda uygulama ekipler, durdukları bir otomobilde arama yaptı. Otomobildeki A.S.'nin üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada 648 gram metamfetamin ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheli çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan tutuklandı. Tutuklanan şahıs cezaevine sevk edildi.

1 yorum yapılmış
  • Bolulu1453
    21 Ağustos 2023 • 17:04
    Denizde kum tanesi asıl baronları ve çuvalcıları bitirin bürokraside ve ülkedeki kurumlarda bu pis ticareti yapanları engellemeyenleri de , Bataklığı kurutmazsan sadece havada sinek avlarsın! Zehirlenen bizler ve gelecek nesillerimiz olur Çok büyük felakettir Dış ve iç mihraklar özellikle bunu amaçlamaktadır
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.