VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FATİH YAMANER TARAFINDAN YAPTIRILAN SAĞLIK MERKEZİ HİZMETE AÇILDI

17 Ağustos 2023

.........................

Bolu’da birçok alanda yaptıkları hayırlar ve sosyal projelere verdikleri destekle bilinen iş insanı Fatih Yamaner ve eşi Deniz Yamaner’in tarafından yaptırılan Bolu 8 No’lu Yamaner Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu, imzalanan protokol ile Bolu İl Sağlık Müdürlüğüne devredildi.

Bolulu hayırsever iş insanı ve İzzet Baysal Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Fatih Yamaner ile eşi Deniz Yamaner ve ailesi tarafından yapımı tamamlanan acil sağlık hizmetleri istasyonu, Sağlık İl Müdürlüğüne devredildi. Devir için, istasyonda devir teslim töreni yapıldı. Törene Bolu Valisi Erkan Kılıç, Bolu İl Sağlık Müdürü Muhammet Emin Demirkol, hayırsever iş insanı Fatih Yamaner, eşi Deniz Yamaner, TESUD Bolu Şube Başkanı Ahmet Şerafettin Yamaner, eşi Hayriye Yamaner ve aile ile sağlık çalışanları katıldı.

 “AHMET BAYSAL GİBİ İNSANLARI ÖRNEK ALIYORUZ”

Hayırsever iş insanı Fatih Yamaner, Bolu için çalıştıklarının mesajını vererek, “Aile olarak bu topraklarda doğduk bu topraklarda yaşıyoruz ve bu topraklarda kazanıyor; hayatımıza devam ediyoruz. Hayırseverlik anlamında çok şanslı bir iliz. İlimizin manevi babası rahmetli İzzet Baysal onun izinden giden yeğeni Ahmet Baysal gibi büyük insanları örnek alabilme şansına sahibiz. Bu sağlık istasyonunun hizmet edeceği hastalara şifa ve çalışacak sağlık personellerine hayırlı olmasını diliyoruz.

Bolu İl Sağlık Müdürü Muhammed Emin Demirkol, “Bölgenin ihtiyacını, bu tarafın ihtiyacını da karşılayacak önemli bir istasyonumuz oldu. Ben tekrar hem size ve bağışçılarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bolu Valisi Erkan Kılıç ise, hayırseverlik noktasında İzzet Baysal’ın örnek alındığını aktararak, “İzzet Baysal Vakfını, İzzet Baysal’ı biliyoruz. Bolu’da bir çığır açtı. Aynı zamanda İzzet Baysal Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi olan Fatih Bey’in de aynı yolda gitmesi, kendi bütçesinden kendi imkânlarıyla böyle bir tesisin yapılmasına öncülük etmesi, demek ki İzzet Baysal rahmetlimizin vasiyetleri yerine gelmiş oluyor. Onun başlatmış olduğu yoldan, Bolulular, Bolu’nun iş insanları devam ediyor” şeklinde konuştu.

  • FATİH YAMANER TARAFINDAN YAPTIRILAN SAĞLIK MERKEZİ HİZMETE AÇILDI
  • FATİH YAMANER TARAFINDAN YAPTIRILAN SAĞLIK MERKEZİ HİZMETE AÇILDI
  • FATİH YAMANER TARAFINDAN YAPTIRILAN SAĞLIK MERKEZİ HİZMETE AÇILDI
4 yorum yapılmış
  • shakkahraman
    17 Ağustos 2023 • 17:06
    Allah razı olsun
  • lhan
    18 Ağustos 2023 • 13:24
    Allah razı olsun bolu ya hayırlı olsun
  • Bolu14
    18 Ağustos 2023 • 14:49
    Yamaner. Ailesini. Tebrik. Ediyor. Basarılarının. Devamını. Diliyoruz...Elemanlarına değer veren. Kurumlar. Yükselmeye. Çevresine değer verenler. İşe takdire. Sayand8r...Ne. Mutlu. Allah. Rızas8. İçin. Hizmet. Edenlere...Bolu. Yamaner peri. Seviyor...
  • Ali
    18 Ağustos 2023 • 17:37
    Allah razı olsun diğer bolunun ekmeğini yiyen yıllardır tıkır tıkır kazanan iş adamlarından da aynı işleri bekliyoruz
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.