VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK PARTİ'DEN SAVAŞ ABAK SESLERİ...

9 Ağustos 2023

.........................A

2024 yılının Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesinde AK Parti’nin Bolu’dan kimi aday göstereceği merakla beklenirken, Boluspor Başkanı Savaş Abak’ın ismi kamuoyunda fazlasıyla konuşulmaya başlandı. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Seyit Sertçelik Abak’ı kulüpte ziyaret etmesi sonrasında Savaş Abak siyasete mi hazırlanıyor? sorusunu beraberinde getirdi.

AK Parti’nin Bolu Belediye Başkan adayının kim olacağı sorusu şimdiden merak ediliyor. İktidar partisinin Bolu Belediyesini tekrar almak için ince eleyip sık dokuyacağı gelen bilgiler arasında.

Kamuoyunda bir çok isim telaffuz edilirken, son günlerde Boluspor Başkanı Savaş Abak’ın adı olası adaylar arasında konuşulmaya başlandı.

Savaş Abak’ın yakın çevresine siyaseti düşünmediğini ve bütün enerjisinin Boluspor’a vermek istediğini söylese de siyasetin zemini Abak’ı aday adaylığı potasına sokabilir.

Sokakta Savaş Abak’ın adı konuşulurken, geçtiğimiz gün dikkat çeken bir ziyaret gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı aynı zamanda da Bolulu olan Prof. Dr. Seyit Sertçelik, Savaş Abak’ı Boluspor tesislerinde ziyaret etti.

Ziyarette ne konuşulduğu ve detayları kamuoyu ile paylaşılmazken, Abak’ın siyaset arenasına girip girmeyeceği şimdiden merak ediliyor.

4 yorum yapılmış
  • Totemci
    9 Ağustos 2023 • 16:43
    Akp boludan aday çıkarmayacak mhp adayını destekliyor
  • Bolusporlu
    10 Ağustos 2023 • 12:30
    Boluspirun hali ortada sıra Belediteyemi geldi.Ak Partide onlarca isim varken her yere aday olanlardan Bolulular olarak bıktık.Önce Boluspiru basarıya ulastır sonra macera ara
  • Rzgar
    11 Ağustos 2023 • 05:14
    Yeter artık AKP yalanları Bolu yu 10 yıl geriye götürdü.Hızlı tren,Hava alanı,Karaçayır plajı,daha hangisini sayalım savaş abak a gaz verip yine satarlar,Alaatinin boluyu sattığı gibi ocu bucu şucu değil Bolu için Bolu sevdalısı çalışan lazım kardeşim.Sayın Tanju beyde Alaatinin dosyalarını açacaktı noldu.Hayırlısı vesselam.
  • turgut
    11 Ağustos 2023 • 05:25
    Savaş Abağa yakışır.Boluspora en zor zamanda sahip çıksada aynı duyarlılığı maalesef başkaları göstermiyor.Bolusporda işler yoluna girince kaç tane başkan adayı çıkacak görürüz.zamanında bunları yaşadık vede gördük.Balık hafızalı olmayalım.selamlar,sayğılar.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.