VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TAHSİN GÖKDEMİR TOPRAĞA VERİLDİ

3 Ağustos 2023

....................

Bolu’nun sevilen iş insanlarından Abant Yapı sahibi Tahsin Gökdemir’in bugün Ömerler Köyünde kılınan cenaze namazı için Bolu adeta akın ederken, cemaat ne camiye ne de cami bahçesine sığmadı.

İş insanları Sabri Gökdemir, Eren Gökdemir ve Zafer Gökdemir’in babaları Tahsin Gökdemir, bir süredir mücadele ettiği hastalığa dün yenik düşerek, İzzet Baysal Tıp Fakültesinde vefat etti.

Bahçelievler Mahallesi’nde ikamet ettiği evinden alınan Merhum Tahsin Gökdemir’in cenazesi daha sonra cenaze namazı Ömerler Köyü’ne götürüldü. Gökdemir’in Cenaze Namazı Ömerler Köyü Camiinde öğle namazına müteakip kılındı. Helallik alınmasının akabinde Ömerler Köyü mezarlığına defnedildi.

Gökdemir’in cenaze merasimine, Bolu Valisi Erkan Kılıç, MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdullah Alemdar, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Aydoğan Tekin, MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Engin Alemdar, Ailesi ve çok sayıda seveni katıldı.

  • TAHSİN GÖKDEMİR TOPRAĞA VERİLDİ
  • TAHSİN GÖKDEMİR TOPRAĞA VERİLDİ
  • TAHSİN GÖKDEMİR TOPRAĞA VERİLDİ
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.