VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU EMNİYET MÜDÜRÜ DEĞİŞTİ

1 Ağustos 2023

......................

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre 51 ilin emniyet müdürü değişti. Hayvanlara olan sevgisiyle bilinen Sadettin Aksoy’un yerine şiire merakıyla bilinen ve 3 kitabı bulunan Malatya Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren göreve başlayacak.

Bolu Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy merkeze çekilirken, Malatya Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren Bolu Emniyet Müdürü olarak atandı.

SANATA VE ŞİİRE OLAN MERAKIYLA BİLİNİYOR

Kaleme aldığı ve seslendirdiği şiirlerle dikkati çeken Ercan Dağdeviren, çocukluğundan bu yana mısralara döktüğü duygularını kitaplarda bir araya getiriyor.

3 KİTABI YAYINLANDI

Dağdeviren, 2011'de yazdığı ve "Düşünce" adını verdiği şiir kitabını çıkaran Dağdeviren, 2015'te "Yeter ki yalan sevme", 2021'de de "Dareyn" adında 3'üncü kitabını yayınladı.

ERCAN DAĞDEVİREN KİMDİR….

Kırşehir doğumlu olup 1969 yılında Kırşehir'in Kaman İlçesine bağlı Benzer Köyünde doğdu. İlk ve ortaokulu Kırşehir’de tamamlayan Dağdeviren, 1983 yılında Polis Kolejine girdi.

Ercan Dağdeviren, 1987 yılında Polis Kolejinden, 1991 yılında Polis Akademisinden mezun oldu. Yüksek Lisansını Elazığ Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde tamamladı. Evli ve üç çocuk babası olan Dağdeviren aynı zamanda bir torun sahibidir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.