VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"SİYASET BU OMURGASIZLIĞI KALDIRILMAZDI"

27 Temmuz 2023

............................

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, “Kılıçdaroğlu, Özcan’ı partisinden resmen kovdu” dedi.

CHP Yüksek Disiplin Kuruluna kesin ihraç istemiyle sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın partiden iraç edilmesine karar verdi.

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun göreve geldiği 2010 yılından bugüne kadar girdiği bütün seçimlerde ağır yenilgiler almasının ardından partilerinde doğal olarak bir değişim isteği oluştu. Bu değişim talebinde bulunanların başında da Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan yer aldı. Yürüyüş, eylem ve açıklamaları ile Tanju Özcan, bu isteği en net ve sert şekilde dile getiren kişi oldu. Halbuki seçim döneminde Bolu'da yapılan CHP mitinginde, belediye binasına '100 yılda bir Kemal gelir' pankartı asan ve Kılıçdaroğlu'na saz hediye eden kişi de kendisi idi. İktidar olma hayalleri suya düşünce işler tersine döndü" dedi.

“TEK ADAM PARTİSİ”

"En çok ses Tanju Özcan'dan çıktı. Tabi siyaset bu omurgasızlığı kaldıramazdı. Bunu gören Kemal Kılıçdaroğlu, Tanju Özcan'ı CHP'den resmen kovdu. Tabi burada Kılıçdaroğlu'nun CHP'yi tek adam partisi yapma düşüncesi içerisinde olduğunu da belirtmek gerekiyor. Tanju Özcan'ın ihraç edilmesi şeklinde ortaya çıkan bu sonuç, CHP içinde yaşanan bir gelişmedir, bizi pek ilgilendirmez. Ancak Bolu Belediye Başkanı olması hasebiyle Tanju Özcan'dan Bolu'ya hizmet etmesini, enerjisini Bolu halkı için sarf etmesini bekledik hatta defalarca uyardık fakat kendisi ülke gündemine gelebilmek için her gün başka bir şov ve söylemlerle karşımıza çıktı. Bolu'ya kavşak ve heykel dışında bir şey yapmadı. Bolu'muzun 5 yılı heba olurken arkasında borç batağında yüzen bir belediye bırakacak. Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde ise halkımız gereken cevabı kendisine verecek ve AK Parti Belediyeciliği ile ilimizdeki bütün sorunlar çözülecek"

5 yorum yapılmış
  • HseyinAtalay
    27 Temmuz 2023 • 07:59
    Aynen hella olsun kılıçdaroğlu na adammış tanju hergün içer artık kahrından
  • Emre
    27 Temmuz 2023 • 08:37
    Memlekete bir dikili taşın yok tek bildiğiniz fotoğraf çekip yayınlamak reis olmasa şahşi 100 oyunuz çıkmaz varsa yoksa tanju oh ne güzel bir dünya Sizide görecez baştaki gidince...He birde belediye seçimlerinde tanjunun karşısına rakip olda görelim el mi yaman bey mi yaman
  • AhmetSert
    27 Temmuz 2023 • 13:17
    Suat.Sana ne?tavuk yumurtlarken horoza ne oluyor .
  • Vatanda
    28 Temmuz 2023 • 05:13
    Hüseyin Atalay.İSTEYEN İÇER,Sana ne?Sana pok yemek düşer.
  • Suit
    28 Temmuz 2023 • 17:25
    Şu hastanelere bı bakın ya Bolu'da pislik içinde bu nedir? Bu hastanelerin sahibi yokmu düzensiz pos
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.