VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZCAN KILIÇDAROĞLU'NUN SES KAYDINI YAYINLADI

16 Temmuz 2023

.......................

Değişim için Ankara'ya yürüyerek dikkatleri üzerine çeken Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na ait bir ses kaydı yayınladı. Kılıçdaroğlu ses kaydında Özcan için, " Atın gitsin bu adamın ne işi var" diyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na istifa çağrıları yapan ve partisinin Ankara'daki genel merkezine "Adalet ve Değişim Yürüyüşü" yapan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal medya hesabından Kılıçdaroğlu'na ait bir ses kaydı paylaştı.

Özcan'ın paylaşıma "İyi dinleyin lütfen… Sayın @kilicdarogluk, dün partili gençler ile yaptığınız toplantıda benimle ilgili olarak’ “Arkasında hangi güçlerin olduğunu biliyoruz” ifadesini kullanmışsınız.

Arkamda herhangi bir “Gizli Güç” yok. Halkın gücü var. Ayrıca ben kimsenin maşası olmam. Amacım da gizli değil, “Değişimin Gn. Başkan’dan başlaması…” İddialarınızı ispatlayamazsanız, sizi yalancı ve müfteri olarak ilan edip, dava edeceğim. YETER ARTIK DÜŞÜN CHP’NİN YAKASINDAN…" notunu düştüğü ses kaydında Kılıçdaroğlu şunları dile getiriyor:

"ARKASINDA KİMLERİN OLDUĞUNU GAYET İYİ BİLİYORUM"

"Atın gitsin bu adamın ne işi var. MYK ile oturduk karar verdik. Partiden atılması için ihracı için Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk ettik. Yüksek Disiplin Kurulu 'hayır biz 1 yıl süreyle partiden ihraç ederiz' dedi. Peki dedik bizim etki edecek halimiz yok.  Şimdi kalktı başka bir şeyler yapıyor. Arkasında kimlerin olduğunu, neden bunları yaptığını da gayet iyi biliyorum. Parti içinde gereksiz bir tartışma olmasın diye dillendirmiyoruz."

ERDOĞAN'A ÇAĞRI

Ses kaydının ardından bir paylaşım daha yapan Özcan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrıda bulunarak "Baykal’ın kaset kumpası ile gidişi,yerine @kilicdarogluk nun gelişi nasıl oldu? Bu işin arkasında AKP mi vardı? FETÖ mü, başka güçler mi…kimler yaptı? Artık bunu açıklamak CHP nin de, nemalanan AKP hükümetinin de boynunun borcudur. @RTErdogan  .Herkesi dürüst olmaya davet ediyorum!!" ifadelerini kullandı.

7 yorum yapılmış
  • Afaki
    16 Temmuz 2023 • 16:10
    Tanju Özcan neden bu tepkileri vekilken yapmıyordu ne oldu birden bire onuda kendisivaçıklasın
  • YalnzAdam
    16 Temmuz 2023 • 16:26
    By Tanju ne yaparsan yap seni çevrendeki bir kaç yandaşından başka ciddiye alan yok Yeter artık kendinede CHP ye de zarar verme Başkanlığı bırakmana az kaldı bu az vakitte Biraz olsun Bolu ya hizmet et seni biraz olsun son zamanlarda başkanlık yaptı diye hayırla analım
  • Gerekli
    16 Temmuz 2023 • 16:31
    Sayın Kılıçdaroğlu az bile demiş.Ta o zaman partiden atmak gerekiyormuş.Bu alkol insana herşeyi yaptırır.Alkol kötülüklerin anasıdır.Uyusmus olmalı kafası.Beyin demiyorum çünkü olup olmadığını bilemedim
  • Vatanda
    17 Temmuz 2023 • 02:38
    Ses kaydını gizlice alıp yayınlamak suç değilmi savcılar bu olaya ne der
  • Adalet
    17 Temmuz 2023 • 03:58
    Riyakâr Tanju sana CHP den 2019 da belediye başkan aday adaylığını kabul eden kim ne kadar süre CHP de durursa tanj
  • YalnzAdam
    17 Temmuz 2023 • 04:45
    By Tanju yapılan zamlara karşı söyleyecek bir sözün varmı Bir protesto dúşnürmüsün Bu konuda konuşmaya yüreğin yetermi
  • Vatandas
    19 Temmuz 2023 • 04:20
    Kamuran'ın trolleri bu gazeteye de sıçrayıp yorum yapmaya başladılar.Başkan CHP'de kaybedenlerle uğraşıyor.Size ne?O,sadece CHP'den değil her kesimden oy aldığını saklamıyor. Kılıçtaroğlu O'nu Bolu'ya seçim kaybettirmek için ve sesini kesmek için gönderdi ama başkan Bay Kemal'i seçim zamanı Bolu'ya çağırmadı bile.Kendi propagandasını kendi yaptı. Bolu halkı evladının bağrına bastı.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.