VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TANJU ÖZCAN O KARARINDAN VAZGEÇTİ

15 Temmuz 2023

.......................

“CHP beni ihraç etmeden bir gün önce istifa edeceğim” diyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bu kararından vazgeçti.

Partiden kesin ihraç talebiyle disipline sevk edilen Özcan, 3 Temmuz’da ‘değişim’ ve ‘adalet’ temasıyla Bolu’dan Ankara’ya CHP genel merkezine yürümeye başlamıştı. CHP Genel Merkezi’ne varan Özcan’ın burada partinin genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alan açıklamaları olmuştu.

KILIÇDAROĞLU ATIN DEMİŞ

Özcan, gazeteci Fatih Altaylı’ya partiden atılmasından bir gün önce istifa edeceğini açıklamıştı: “Genel başkan talimat vermiş. ‘Bunu en geç ayın 20’sinden önce partiden atın’ demiş. Ben de bu zevki onlara tattırmamak için ayın 19’nda partimden istifa edeceğim.”

“İSTİFA ETMEYECEĞİM BENİ ATSINLAR”

Bolu Belediye Başkanı Özcan dün akşam CNN Türk yayınına katıldı.

Altaylı’ya verdiği demece ilişkin Özcan, ‘arkadaşlarının uyarısıyla’ duygusal bir tepki verdiğini anladığını belirtirken istifa etmeyeceğini söyledi: “İstifa etmeyeceğim, bu tarihe geçsin. Beni atsınlar. Gerekçeli kararda ne yazacak merak ediyorum.”

2 yorum yapılmış
  • YalnzAdam
    16 Temmuz 2023 • 05:27
    By Tanju senin hangi sözüne inanacağız Sığınacak bir yer olsa idi istifa ederdin Boşuna çırpınıp durma siyasi hayatın bitti Sn İmamoğlunu aday olması için õn plana çıkarmak için çalıştın olmadı ortada kaldın
  • Adalet
    16 Temmuz 2023 • 12:16
    Tanju Özcan bu Bolu belediye sine hizmet sektörü hemen hemen eksi sıfır bir 5 yıl içinde yaptığı kanal yolunu doldurdu ve park yaptı ama perde arkasında kim ve kimler var kendi belediye de yok ver kimden ne kadar oy geldiyse liyakati olmayan kişiye babasının çiftliği gibi at oynatsin gösteriş yapmak için belediye meclis toplantısına katıl bu akşam da yaptığı parkın açılışını yapacak usta tiyatrocu ilerisi showcu ha bu arada Tanju Tuncel vefat etti.Allah rahmet e
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.