VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP'DEN TANJU ÖZCAN'A CEVAP...

10 Temmuz 2023

............................

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Tanju Özcan’a ilişkin, “Derdi partimizde dinlenir. Çayını, kahvesini içer” dedi.

Ankara’ya, ‘Değişim ve Adalet’ yürüyüşü başlatan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, CHP Genel Merkezine alınmayacağı dile getirildi. Söz konusu iddiaya ilişkin CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak açıklamada bulundu.

“BİZ AK PARTİ DEĞİLİZ”

Özcan’ın dinleneceğini ifade eden Öztrak, “Böyle bir talimat yok. Bu soruyu soranlar hala CHP’yi tanımamışlar. Her vatandaş gibi gelir, kendisinin de derdi partimizde dinlenir. Partimizde çayını, kahvesini içer. Biz paraları gasp edildiği için AK Parti Genel Merkezine yürüyen şehit yakınlarını ve gazileri dövdüren bir parti olmadık. Hiçbir zaman olmayacağız. AK Parti değiliz biz” dedi.

3 yorum yapılmış
  • YalnzAdam
    10 Temmuz 2023 • 16:47
    Sn Öztrak By Tanju yu partiye alırda muhatap alırsanız size yazıklar olsun Bu güne kadar ihraç etmemekle büyük hata yaptınız CHP yi Bolu da bitirdi
  • Krolu
    10 Temmuz 2023 • 13:33
    Sayın Öztrak'ın ya dili sürçtü yada bilinçli olarak bu ifadeyi kullandı. Her Cumhuriyet Halk Partili gibi dememiş de her vatandaş gibi demiş. Tanju başkanımızı Cumhuriyet Halk Partili olarak görmüyor sanırım.
  • Levent
    10 Temmuz 2023 • 16:04
    Öyle demek Faik bey Tanju başkanın suçu ne partiden ihraç ediyorsunuz,Kemal bey kaçıncı seçimi kaybetti ben sayamadım dünyanın neresinde var on sefer yenilip orada oturan genel başkan Allah'tan korkmuyorsanız kuldan utanın
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.