VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SUAT GÜNER'DEN ÇOK SERT AÇIKLAMALAR

5 Temmuz 2023

...............................

Haber: Bülent VELİOĞLU

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Tanju Özcan’ın Bolu’dan Ankara’ya başlattığı, “Değişim ve Adalet” yürüyüşüne belediye personelinin zorla götürüldüğünü iddia ederek, “Belediyeyi akrabalarınla ve yandaşlarınla doldurdun şimdi bunlar üzerinden ekmeğinin derdinde olan personele zorla izin aldırıp yürüyüşe katılmaya mecbur ediyorsun. Bu müdürlerin kim olduğunu, hangi memurların siyasi yürüyüşe katıldığını isim isim görüyoruz” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun görevi bırakması için başlattığı ve Bolu’da Ankara’ya kadar sürecek, “Değişim ve Adalet” yürüyüşü devam ederken, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner’den sert açıklamalar geldi.

“TARİHTE HAYIRLA ANILACAK BİR İNSAN DEĞİLSİN”

“İstediğin kadar istediğin kadar yürü. Senin S.H.P’den D.S.P’ye oradan C.H.P’ye nasıl yelken açtığını, menfaat nerdeyse oradaysa savrulduğunu herkes biliyor. Bolu halkı seni çok iyi tanıyor. Siyaseten bir hiç olduğunun da farkında. Şovlarla anılacak bir zavallı olmaktan öte tarihin hiçbir yerinde hayırla anılacak bir insan değilsin. Kimse senin yürümenle, hangi partiye yol bulma çabanla ilgilenecek değil.”

“KİMSEYİ ZORLA YÜRÜYÜŞE GÖTÜREMEZSİN”

“Şahsi meselen için 14 Ağustos 2020’de Belediyenin Hukuk Müdürü eşliğinde 1000 işçiyi zorla Adliyede kuyruğa soktun. Ne çıktı sonunda, hiç. 1000 işçinin mesaisi Bolu halkından çalındı. Adliyede hala bunun hesabını vermemiş bir adam olarak siyasi şovun için belediyedeki birim müdürlerine verdiğin talimatlarla bağlı personeli zorla yanına kattığını biliyorum, görüyorum ve izliyorum. 1 müdür hariç müdürlük kadron vekil müdürlerle idare ediliyor. Belediyeyi akrabalarınla ve yandaşlarınla doldurdun. Şimdi bunlar üzerinden ekmeğinin derdinde olan personele zorla izin aldırıp yürüyüşe katılmaya mecbur ediyorsun. Bu müdürlerin kim olduğunu, hangi memurların siyasi yürüyüşe katıldığını isim isim görüyoruz. Ne devletin imkanlarını ne de insanları bu şekilde mecbur edemezsin.”

“ALET OLANLAR KUSURA BAKMASIN”

“Biz şu ana kadar bazı şeyleri zoraki yaptığının farkına vararak birim amirlerini farklı değerlendirdik. Ancak devlet ve devlet ciddiyetinden yoksun, Bolu Belediye tarihine bir utanç olarak geçecek Tanju Özcan’ı çok iyi tanımalarına rağmen yasa dışı yollarla onun kayığına bineni görmezden gelmemiz mümkün değildir. Hiçbir birim amiri hiç bir çalışanını Bolu’ya faydası olmayan bu şova katılmaya zorlayamaz. Kim ne tarihte nasıl zorlandı dakika dakika farkındayız ve konu çoktan ilgili tüm makamlarca ele alınmıştır.”

“YANINIZDA BULAMAZSINIZ”

 “İşte nerde şimdi 2020 yılı Ağustos sıcağında adeta zincirle Adliyede kuyruğa sokulan 1000 işçi. Bir çoğun işten attı, yüzüne bile bakmadı. Birim amirleri farkında değil misiniz siz de sizin mecbur ettiğiniz personel de aynı sonu yaşayacaksanız, yarın yüzünüze bakmayacak, yanınızda bulunmayacak. Şurada 5-6 ayı kaldı Devletimiz de Bolu halkımız da dimdik ayakta bu zavallının şovlarına alet olmayın sonra yine beraber üzülürüz.”

6 yorum yapılmış
  • Rask
    5 Temmuz 2023 • 18:57
    Personel yürüyüş günü izinli sayılıyor fakat idari izin sanırım maaşları tıkır tıkır işliyor ve ayrıca yıllık izinlerinden de düşmüyor diye biliyorum. Konunun detaylı araştırılması o personellerin hakkında yasal işlem başlatılması lazım
  • Bolu
    5 Temmuz 2023 • 19:02
    Yorum yaparken utan bari, emeklilere 3 kuruş bile vermiyor senin partin zıkkım olsun
  • Gerdelimehmet
    5 Temmuz 2023 • 23:28
    Sayın başkanım CHP nin genlerinde yedi sülalerini işe almak vardır onların en iyi yaptığı iş budur Bolumuzun CHP zihniyetinden kurtulması lazım şvdan başka işi yok Tanjunun
  • Bolulu
    6 Temmuz 2023 • 03:46
    Sanamı kaldı be oğlum.Sen kendi işine bak.Senin mensup olduğun parti milleti iaçlığa,yoksulluğa mahkum etti.Haddini aşma...O kadar halkını savunuyorsun emeklilere verilen zammın yetersiz olduğunu,emeklinin aç olduğunu dile getirdi bilelim senin ne olduğunu.Kuklamı yoksa gerçekten halkını düşünen birisi olduğunu anlayalım..
  • Sebenli
    6 Temmuz 2023 • 04:57
    Zoraki izin aldırma gibi bir durum varsa eğer suç duyurusunda bulunun.
  • vatanda
    6 Temmuz 2023 • 06:50
    Tanju Özcan bağımsız aday olsun yine seçilir. Siz saldırmaya devam edin. CHP'ye verdiği doğru tepki ile hem CHP oylarını hem küskün muhalif oyları hem de CHP'ye düşman AKP oylarını alacak. Tanju Özcan, aklının zekatını verse hepinize yeter.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.