VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLULULARDAN DAHA BOLULU....

4 Temmuz 2023

...................

Boluspor Kulübü’nü ziyaret eden Bolu Valisi Erkan Kılıç, Abant’ın giriş kapısı ücretlerini Boluspor’a kazandırılması için Tarım ve Orman Bakanı ile görüşeceğini ayrıca yerel yönetimler ve Bolu Ticaret ve Sanayi Odası yetkilileriyle görüşerek maddi destek konusunda bir çalışma yapacağını söyledi.

Bolu Valisi Erkan Kılıç, top başı yaparak 2023-2024 sezonun hazırlıklarına başlayan Boluspor Futbol Takımını, kamp yaptığı kulüp tesislerinde ziyaret etti.

Boluspor Başkan vekilleri Kamuran Avcı ve Ergün Söbütay tarafından karşılanan Vali Kılıç, Teknik Direktör Turgay Altay idaresinde sezona hazırlanan Futbol Takımını antrenman sahasında ziyaret etti.

Yeni sezon öncesi Altay ve futbolculara başarılar dileyen Kılıç, Boluspor camiası olarak her zaman hedeflerinin Süper Lig olduğunu hatırlattı.

“ÜZERİME DÜŞENİ YAPACAĞIM”

Boluspor Başkanı Savaş Abak ve Yönetim Kurulu üyelerinin, Kulübü yaşatmak adına yaptıkları mücadeleyi yakından bildiğini ve fedakarlıkları için teşekkür ettiğini söyleyen Vali Kılıç, Boluspor takımının acilen ihtiyacı olan maddi kaynakların yaratılması noktasında da üzerine düşen sorumluluğu yerine getireceğini söyledi.

HEDEF ABANT’IN GİRİŞİ…

Başkan Savaş Abak’ın uzun süredir talep ettiği fakat bir sonuç alamadığı, Abant Tabiat Parkı’nın giriş ücretlerinin Boluspor’a verilmesi konusunda Tarım ve Orman Bakanı ile görüşeceğini söyleyen Kılıç, konunun takipçisi de olacağını ifade etti. Kılıç ayrıca, yerel yönetimler ve Bolu Ticaret ve Sanayi Odası ile görüşerek maddi destek konusunda bir çalışma yapacağını da sözlerine ekledi.

  • BOLULULARDAN DAHA BOLULU....
  • BOLULULARDAN DAHA BOLULU....
  • BOLULULARDAN DAHA BOLULU....
  • BOLULULARDAN DAHA BOLULU....
3 yorum yapılmış
  • Yenial
    4 Temmuz 2023 • 16:48
    Boluya gelen bütün vas liler hep bunu soylerler ancak sonuçta degisen birşey olmaz.657 nin klasik tavırları bunlar.Önce elini cebine atıp bir maaş benden diyeceksinki yapılan vaade hep birlikte inanalım
  • yuksel14
    5 Temmuz 2023 • 02:05
    valla helal olsun..göründüğü gibi değilmiş..bu görüşmede AKP li siyasiler.vekil ve il başkanı..beraber destek olmalı..konuşması kolay ama bir vali kadar olamadı siyasiler...
  • Uur14
    5 Temmuz 2023 • 16:05
    bu takımın Bolu ya getirisi ne acaba birileri nemalanacak adını duyuracak diye heryeri verin oldu.profesyonel futbol insanları uyuşturma sanatıdır alt yapıdan futbolcu çıkaramayan takım yıllık 50 veya 100 milyon dan fazla para harcar yazık günah birkaç kişi para kazanacak diye binlerce kişi peşinde koşuyor
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.