VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP GENEL MERKEZİNDEN ÖZCAN'A JET YANIT...

3 Temmuz 2023

.........................

Kesin ihraç istemiyle yüksek disiplin kuruluna sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın Ankara’ya başlattığı “Değişim ve Adalet’ yürüyüşüne CHP Genel Merkezi’nden jet yanıt geldi.  CHP Sözcüsü Faik Öztrak, "Belediye başkanları öncellikle kendi illerin sorunları çözmeli, hemşerilerine en iyi hizmetti vermeye çalışmalı. İddiaları akıl işi değildir. Ateş olsa cirmi kadar yer yakar" dedi.

CHP'den kesin ihraç istemiyle yüksek disiplin kuruluna sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, partide değişimin her kademe yapılması ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun da görevden ayrılması gerektiğini belirterek, Bolu’dan Ankara’ya yürümeye başladı

Bugün Bolu Anıtpark’ta Atatürk anıtı önünden yürüyüşüne başlayan Özcan, kendisini uğurlamaya gelen vatandaşlara bir konuşma yaptı.

“ATEŞ OLSA CİRMİ KADAR YER YAKAR”

Parti genel merkezinde basın toplantısı düzenleyen CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Ankara’ya yürüyüş başlatan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’la ilgili soruyu, “Belediye Başkanları öncelikle kendi illerinin, ilçelerinin sorunlarını çözmeli, hemşerilerine en iyi hizmeti vermeye çalışmalı. Tanju Özcan, vereceği hizmetlerde hükümet engel çıkardığı için yürüseydi başımızın üstünde yeri vardı. Kendisinin iddiaları akıl işi değildir. Ama bilinen bir söz vardır, ‘yollar yürümekle aşınmaz, ateş olsa da cirmi kadar yer yakar.' Bolu'nun dünya kadar sorunu var, Tanju Bey yürümekle vakit harcayacağına Bolu'nun sorunlarını çözsün'!” şeklinde yanıtladı.

 

4 yorum yapılmış
  • Bolulu
    3 Temmuz 2023 • 10:20
    Tanju Özcan, Boluya hizmet hususunda ve. lüzumsuz gündemi meşgul etme konusunda haksız olabilir. Ama CHP yönetimi konusunda değerlendirmeleri tamamen doğrudur. Kendisine partisi tarafından verilen ceza tamamen haksızlıktır. Bu konuda Bolulu CHP seçmeni ve Bolu halkı cezalandırılmıştır. Akıllı ve mantıklı, hukuka uygun iş ve siyaset yapmakta fayda var.
  • Vatandas
    3 Temmuz 2023 • 10:27
    Sen partinin sorunlarını çözsene.Başkanın muhatabı sen değil,girdiği seçimleri kaybeden taraftarının yüzünü güldürmeyen önüne bakıtan Bay Kemaldir.Ama sen ona biat ederek yerini korumaya çalışıyorsun. İmamoğlu'na hiç bir şey söyleyemiyorsun.Hadi ordan
  • Gerekli
    3 Temmuz 2023 • 12:17
    Sayın Kılıçdaroğlu nu kaybettiren bu ve bunun gibi gevşek avanelerdir.Seçim zamanı kendi istediği aday adayları aday gösterilmeyen Tanju efendi seçimde Kılıçdaroğlu na hediye vermekten öteye bir fayda sağlamamıştır.Aksine MHP adayına oy istemişti.Bir söylentiye göre de avaneleri MHP için oy toplamak için çalışmalara katılmış.Valla cirimi bile yok ki neyi yaksın.Belediye çalışanlarını emirvaki anıtparka toplayıp işi şowa dökmekle olmuyor.
  • YalnzAdam
    4 Temmuz 2023 • 05:08
    Sn Faik bey By Tanju yıllardır hizmet yerine şov yaptı Millet ittifakı partileri yerine Cumhur ittifakına oy istedi Malesef İl yönetimi ve genel merkez bu konuda acziyet gösterdi partiden çoktan atılması gerekirken bu yapılmadı Umarım bu son şovu olur siyassetten çekilir CHP de kurtulur Bolu da
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.