VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BU İNSANLARLA AYNI TOPLUMDA YAŞIYORUZ

23 Haziran 2023

...............................

Bolu’da, dolandırıldığını iddia ettiği şahısları yakalayarak jandarmaya teslim etmek için Kurtlar Vadisi dizisinden esinlenerek kurduğu planın sonunda 4 kişi yaralama suçundan cezaevine gönderildi. Sanıklardan M.D., “Polat Alemdar hayranlığından dolayı arkadaşıma yardım ederek kahramanlık yapmak istedim” dedi.

Olay 2022 yılı Ekim ayında Göynük Taşkesti mevkiinde gerçekleşti.

Edinilen bilgiye göre, olay gününden yaklaşık 2 hafta önce D.Ö. tarafından dolandırıldığını iddia eden M.A, kendisini dolandıran şahıslarla buluşma ayarlayarak arkadaşlarından yardım istedi.

HAVAYA ATEŞ ETTİLER

Dolandırıcıları yakalayarak jandarma ekiplerine teslim etmek isteyen sanıklar şahısları Sakarya’dan Göynük Taşkesti’ye kadar takip etti. Sanıklardan H.Ç. Göynük’e yaklaşık 10 km kala D.Ö.nün kullandığı arabadan silah sesleri geldiğini duyarak havaya 3 el ateş etti.

ÖDÜL VERİLECEĞİNİ SANMIŞLAR

Göynük mevkiinde jandarma ekiplerinin kendilerine dolandırıcıları yakaladıkları için ödül vereceğini düşünen 4 sanık, olay yerinde T.Ö.’yü yaralama suçundan gözaltına alındılar. Jandarma komutanlığındaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bolu 1. Ağır ceza mahkemesinde “Kasten öldürme, ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma ve bulundurma” suçlarından tutuklu yargılanan B.C, M.D, M.A ve H.Ç’nin duruşması görüldü.

“138 BİN TL DOLANDIRILDIM”

M.A. savunmasında, amaçlarının karşı tarafa zarar vermek değil, yakalayıp jandarma ekiplerine teslim etmek olduğunu söyledi

“KAHRAMANLIK YAPMAK İSTEDİM”

Sanık M.D. ise savunmasında Polat Alemdar hayranlığından dolayı arkadaşına yardım ederek kahramanlık yapmak istediğini belirterek şu şekilde devam etti, “Olay günü M.A. beni aradı ve kendisini dolandıran kişilerle buluşacağını ve Jandarma ekiplerinin durumdan haberdar olduklarını, onların da geleceklerini söyleyerek benden yardım istedi. Ben de arkadaşıma yardım edip kahraman olurum diye düşünerek kabul ettim. Hatta Jandarma ekipleri geldiğinde bize dolandırıcıları yakaladığımız için ödül vereceklerini düşündük ama bir anda kendimizi nezarette bulduk” dedi.

Alınan ifadelerin ardından mahkeme heyeti sanıkların tutukluluk hallerinin devamına ve bir sonraki mahkemenin 17 Temmuz’a ertelenmesine karar verdi. Mahkeme sonrası oğlunun beraat edeceğini düşünen sanığın annesi kararın ardından adliye koridorunda fenalaşarak yere yığıldı.

Haber: Bolu Takip Gazetesi

1 yorum yapılmış
  • sabr
    24 Haziran 2023 • 05:07
    Al başına Belayı Çok Güzel Ödül Vermişler işte Daha Ne İstiyorsunuz. ::::))
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.