VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TANJU ÖZCAN SAHTE PAYLAŞIM ÜZERİNDEN PAPA'YA KÜFÜR ETTİ..

27 Mayıs 2023

.......................

Haber: Bülent VELİOĞLU

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Vatikan Devlet Başkanı Papa Francis'in sığınmacılar ile ilgili söylediği iddia edilen sahte açıklamaya tepki gösterdi. Özcan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, " Ulan Papa, haddini bil!!! Türkiye niye sığınmacıların evi oluyor? Sen mi karar veriyorsun buna? Bana faydası olmayan kilisenin papazını s..keyim" diye yazdı.

Burdur Belediye Başkanı Orkun Erengiz, Papa Franciscus'un sığınmacıların gönderilmesiyle ilgili gerçeği yansıtmayan haber görselini paylaştı. Papa'nın, "Mazlum sığınmacıları göndermek siyasetin bir parçası olmamalı, Türkiye onların da evi. Kimlerin eteklerinin tutuştuğunu görün" ifadelerini alıntılayan Ercengiz, "Papa Efendi! Eğer çok istiyorsanız Edirne’den İzmir Marşı’yla istediğin hristiyan devletine sığınmacıları göndeririz. Asıl sen bu vatanın siyasetinin bir parçası olma, kimlerin eteğinin tutuştuğu belli oluyor. Seçimden sonra istediğiniz kadar sığınmacı sizlerle birlikte olacak…"

TANJU ÖZCAN DEVREYE GİRDİ

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ise, Ercengiz'den alıntıladığı paylaşıma şunları yazdı:

"Ulan Papa, haddini bil!!! Türkiye niye sığınmacıların evi oluyor? Sen mi karar veriyorsun buna? Açacağız kapıları, göndereceğiz hepsini Hristiyan Avrupa’ya. Bunlar zaten Türkiye’de camiye falan da gitmiyor, belki sizin orada kiliseye alıştırırsınız. Bizim Türkçe’mizde iki güzel söz vardır. Dini siyasete alet etmek İslamiyet anlayışında günahtır. Bana faydası olmayan kilisenin papazını s..keyim… Al Vatikan’a istediğin kadarını besle!!!"

 

2 yorum yapılmış
  • sahte
    27 Mayıs 2023 • 16:12
    papa böyle bir açıklama yapmamış...
  • Sakinamagerek
    28 Mayıs 2023 • 04:53
    Bu seferde Kilisenin Papazınımı gözūne kestirmiş.Tanju Özcanın ailesinden öğretmen emeklisi egitimci eşi egitim emeklisi hacı babası hacı öğretmen emeklisi annesi ve oglu hatta dost bildigi yakın arkadaşları neden bu kūfūrlū söylemleri için uyaramıyorlar.İşte Boluyu bu nahoş kimlikli birisi temsil ediyor.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.