VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"İNCE’Yİ İKNA ETMEK İÇİN ÇOK UĞRAŞTIK”

26 Mayıs 2023

...............................................................

Geçtiğimiz gün Ankara’ya İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Nadir Ataman ile giden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile görüştüklerini açıkladı. Özcan, “Sayın Muharrem İnce'yle saatlerce konuştuk. İkna etmek için çok uğraştık. Muharrem İnce belli konulara kızgın” dedi.

Geçtiğimiz gün İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Nadir Ataman ile birlikte Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Ankara’ya Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’yle görüşmeye gittiğini açıkladı. Görüşmenin detaylarını aktaran Özcan, İnce ile saatlerce görüştüklerini ancak herhangi bir netice alamadıklarını ifade etti. Muharrem İnce’nin kızgın olduğuna değinen Özcan, “Muharrem İnce belli konulara kızgın. Sağlık problemleri de var, ama bunların hiçbiri gerekçe olamaz. ‘Türkiye'nin geleceği için lütfen bu desteği açıklayın’ dedik. Ancak şu ana kadar olumlu bir cevap alamadık. Alamayacağız gibi de görünüyor” diye konuştu.

“İKNA ETMEK İÇİN ÇOK UĞRAŞTIK”

CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bilgisi doğrultusunda Muharrem İnce ile görüşmeye gittiklerini açıklayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Ben çarşamba günü Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun bilgisi doğrultusunda İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Nadir Ataman kardeşimle birlikte Ankara'ya gittim. Bir ön görüşme için, genel merkezin genel başkanın bilgisi doğrultusunda. Nedir, bizim Nadir Bey'le ortak özelliğimiz? Biz Muharrem İnce'yle geçmişte en yakın yol yürüyen arkadaşlarıydık. Bu sebeple gittik. Sayın Muharrem İnce'yle saatlerce konuştuk. Evinde de konuştuk, partisinde de konuştuk. Saatlerce konuştuk. İkna etmek için çok uğraştık. Muharrem İnce belli konulara kızgın. Sağlık problemleri de var, ama bunların hiçbiri gerekçe olamaz. ‘Türkiye'nin geleceği için lütfen bu desteği açıklayın’ dedik. Ancak şu ana kadar olumlu bir cevap alamadık. Alamayacağız gibi de görünüyor” ifadelerini kullandı.

“YAPILAN BU MONTAJLARLA İLGİLİ BİZİM DE NE KADAR ÜZÜLDÜĞÜMÜZÜ ANLATTIK”

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin kızgınlıkları olduğunu ifade eden Başkan Özcan, “Kendine göre kırgınlıkları, kızgınlıkları var. Ha Zeydan Bey konusuna gelince, Zeydan Bey Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız biz oradayken Büyükçekmece belediye başkanıyla birlikte geldiler, ama biz onlarla gitmiş değiliz. Onlar genel başkanın bilgisi dahilinde geldi, gelmedi bilmiyorum. Ama biz tamam, ben genel başkanın bilgisi doğrultusunda bu ziyareti gerçekleştirdik. Kendisine de söyledik zaten. Eskilerden konuştuk. Mevcut durumdan konuştuk. Yapılan hatalardan konuştuk. Kendisine yapılan bu montajlarla ilgili bizim de ne kadar üzüldüğümüzü anlattık. O da bazı yaşadıklarını bizimle paylaştı. Ama dedik ki, yani kişisel duygularımızı, düşüncelerimizi bir tarafa bırakma zamanı. Yani yarın bir gün Erdoğan bir o yüzde bir oyla kazanırsa insanlar sorumlu aramaya başlayacaklar. Lütfen dedik, ‘Sayın İnce, tarihin size verdiği görevi yerine getirin’ dedik. Kendisi de gerekli değerlendirmeleri yapacağını arkadaşlarıyla birlikte yapacağını söyledi. Ama şu ana kadar olumlu bir dönüş maalesef olmadı” dedi.

4 yorum yapılmış
  • Yldz
    26 Mayıs 2023 • 10:44
    Başkanın şekli şemali değişmiş. Yine olmadı diye çok içerleniyor herhalde. Yamalı bohça ile yürümüyor bunu görün artık. Samimiyet, samimiyet, samimiyet.
  • BoluHalki
    26 Mayıs 2023 • 11:19
    Artık ne Tanju Beyin ne de Kemal Beyin bizde bir ehemniyeti kalmamıştır.?Siyasi mecralardaki son zamanlarına gelmiş bulunmaktadırlar. İhsan eyledikleri ameller için teşekkür ederiz.
  • Alikoc
    27 Mayıs 2023 • 10:12
    İnce nankör.iktidar adamıdır.bes para etmez
  • AbidinBGlen
    27 Mayıs 2023 • 13:22
    sen ne zannediyosun kendini...partiden ihraç edilmişsin halaaa neyin peşindesin tancuuuu....geçti o hayır gönül işleri ineceksin o makamdan....o genel merkez halaaa senin laflarına inanıyorsa bu iş otomatikmen bitmiştirr....halaaa sana inanan var mı acaba BOLU DA...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.