VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TANJU ÖZCAN İNCE'Yİ İKNA EDEMEDİ....

25 Mayıs 2023

........................

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda tarafsız kalacağını açıklamasının ardından Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın İnce’yle destek vermesi için yaptığı görüşmenin detaylarını ODA TV yazdı.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Zafer Partisi'nin Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğini açıklaması ardından gözler Memleket Partisi lideri Muharrem İnce'ye çevrilmişti. İnce tarafsız kalacağını açıkladı. 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve sosyal medya kullanıcıları, Muharrem İnce'ye ittifaka katılması için çağrıda bulunması ardından dün Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan Memleket Partisi'ne ziyarette bulundu.

İNCE'YE BAKANLIK TEKLİFİ

Odatv'nin Muharrem İnce'nin yakın çevresinden edindiği bilgilere göre, Kolonoskopi olan İnce'nin sağlık durumu iyi. Kontrolleri ardından evinde istirahat eden İnce, dün 2 belediye başkanı tarafından ziyaret edildi. İnce'ye Kemal Kılıçdaroğlu'nun kazanması halinde kurulacak olan kabinede bakanlık teklif edildiği. İnce ise teklifi reddetti.

Muharrem İnce'nin, kendisine yönelik yapılan itibar suikastlerine karşı yalnız bırakıldığı gerekçesiyle reddettiği ifade edildi.

TANJU ÖZCAN DETAY VERMEDİ

Odatv, Muharrem İnce’yle görüşen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı aradı. Görüşmede neler yaşandığı sorulması üzerine Özcan, görüşme içeriğiyle bilgi veremeyeceğini söyledi.

5 yorum yapılmış
  • Rask
    25 Mayıs 2023 • 14:07
    Çok merak ediyorum ne zaman belediye ye geri doceksin baskan
  • ovmen
    26 Mayıs 2023 • 08:44
    Başkan REİS kazanırsa heykelini dikecem diyordun Ankara'ya gitmişken REİS in heykeli nin siparişini de verseydin
  • cesaret
    25 Mayıs 2023 • 17:15
    keşke her kemalist chp li muharrem bey kadar mert olsa
  • YalnzAdam
    26 Mayıs 2023 • 06:51
    Her konuda başarısız olan ama şov için hiç bir fırsatı kaçırmayan By Tanju bundada başarısız olmuş Gitmesine Bolu nun bu beceriksizden kurtulmasına az kaldı
  • Realist
    27 Mayıs 2023 • 06:00
    Senin aklına ihtiyacımı var sayın İnce'nin? Sen aklını kendine sakla, tepki oylarıyla Bld. Bşk. oldun ama yazık oldu Bolumuza. Verdiğimiz oylar sana haram olsun.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.