VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YARENLER'DEN ABAK'A DESTEK, ÖZCAN'A TEPKİ...

24 Mayıs 2023

...............................

Boluspor’un taraftar grubu Yarenler, “Boluspor şov yapılacak bir mecra değildir. Kim ya da kimler Bolusporumuza köstek oluyorsa, sahip çıkmıyor ve verdiği sözleri tutmuyorsa bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada karşılarında bizleri bulacaklardır. Ve bizler ama bugün, ama yarın, vakti zamanı geldiğin de elbet bir gün bu tutulmayan sözlerin hesabını illa ki sorarız” ifadelerinin yer aldığı basın açıklaması yayınladı.

Boluspor Başkanı Savaş Abak’ın Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı sert sözlerle hedef aldığı sözleri sonrasında kırmızı beyazlı takımın taraftar grubu Yarenler basın açıklaması yayınladı.

Savaş Abak, tesislerde düzenlediği basın toplantısında Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın destek olmadığını ifade ederek, “Bizi ateşe attın yalnız bıraktın” ifadelerini kullanmıştı.

Yarenler taraftar grubu sosyal medya hesabından yayınladığı basın açıklamasında, olağanüstü kongre kararı alan Boluspor Başkanı Savaş Abak’a tam destek verdiler.

“BOLUSPOR ŞOV YAPILACAK MECRA DEĞİLDİR”

“Makam, mevki ve isimler gelip geçicidir. Asolan ise Boluspor’dur. Unutulmasın ki Boluspor üzerinden şov yapılacak bir mecra değildir. Kim yada kimler Bolusporumuza köstek oluyorsa, sahip çıkmıyor ve verdiği sözleri tutmuyorsa bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada karşılarında bizleri bulacaklardır. Ve bizler ama bugün, ama yarın, vakti zamanı geldiğin de elbet bir gün bu tutulmayan sözlerin hesabını illaha ki sorarız”

“SÖZLERİNİ TUTMAYANLARIN SÖZLERİNİ TUTMADIKLARINI İNKAR ETMEDİLER”

“Çok değil tam 1 sene önce bu zamanlar da çok kötü geçen bir sezonun ardından kongre olmuş ve sayın Savaş Abak, yönetim kurulu ile birlikte büyük bir cesaret örneği göstererek tabiri caiz ise ateşten gömlek giymişti. Bugün gelinen nokta da ise Sayın Başkan Savaş Abak ve yönetimi, olağanüstü kongre kararı aldı. Çünkü bu şehirde ve özellikle de kongre de verilen sözler tutulmadı. Sözlerini tutmayanlar da sözlerini tutmadıklarını inkar etmedi.”

“SAVAŞ ABAK YÖNETİMİNİN YANINDAYIZ”

“Bizler Boluspora hayatını adamış, ömrünü vermiş Yarenler Taraftar Gurubu olarak Sayın Başkan Savaş Abak ve yönetim kuruluna zor günün da Bolusporumuzu sahipsiz bırakmadığı için yürekten teşekkür ederiz. Bu sezonun geneline bakılınca da biz onlardan razıyız. Ve bundan sonra ki süreçte de sonuna kadar başkan Savaş Abak ve yönetiminin yanındayız, destekçisiyiz.”

“VERDİĞİNİZ SÖZLERİ TUTUN”

“Son olarak oturduğunuz koltuklara, makam ve mevkilere güvenerek tutamayacağız sözleri vermeyin. Söz veriyorsanız da sözünüzün eri olun ve verdiğiniz o sözleri tutun”

4 yorum yapılmış
  • Bolulu
    24 Mayıs 2023 • 19:11
    Siz değil misiniz bunu şımartan tribünleri CHP mitingine çeviren neyi hesabını soracaksınız hani stad yapacaktı 5 yıl oldu.onu geçtim hangi sözünü tuttu işi gucu show neyden video paylaşmaktan başka ne yaptı.abat haklı cikti
  • Mustafa
    24 Mayıs 2023 • 23:54
    Futbolla hiç alakam yok ve belediye tarafından da buraya para aktarılmasını istemiyorum. Sonuçta bu para halkın parası...
  • yuksel14
    25 Mayıs 2023 • 04:35
    bitti zaten artık kazanamaz son demleri...dürüstlük..çalmamak ta bir yere kadar..önemli olan..hem kendine hem millete her şeyi yapmak..önceki başkan gibi..sen çalmasan ne olur civi çakmayıp iş beceremedikten sonra..
  • Vatandas
    25 Mayıs 2023 • 04:43
    Başkan geçen yıl anahtarları kendisine teslim edilen Bolu sporu küme düşmekten kurtarmış ve tüm maçlarını türbinlerde izleyerek destek olmaya çalıştığına tanık olunmuştur.Başkan Abak Belediye başkanının 1 kuruş yardımı olmamıştır demekle Belediye kaynaklarından para aktarmasını mı istemektedir acaba.Halbuki yol kenarlarına yapılan araçlardan alınan park ücretleri ile Gölcük giriş ücretleri Bolu spora verilmedi mi?
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.