VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"BOLU HALKI İSTİKRARDAN YANA OY KULANCAK VE ERDOĞAN DİYECEK, ŞÜPHEMİZ YOK"

24 Mayıs 2023

......................

MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak, “Vatandaşlarımız 14 Mayıs’ta istikrar için Cumhur İttifakı dedi. Şimdi bu istikrarın devamı içinde Recep Tayyip Erdoğan diyecek. Bunda en ufak bir kuşkumuz yok. Bu toprakları milli şuurdan uzak, Avrupa’dan, FETÖ’den, PKK’dan medet umanların yönetimine vermeyecektir” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı İlhan Durak, Milletvekili İsmail Akgül ve MHP teşkilatları 28 Mayıs Cumhurbaşkanı seçimi 2’inci tur çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. 

Bolulu vatandaşları sandığa davet eden İl Başkanı İlhan Durak, Bolu halkının sağduyusuna güvendiğini dile getirdi.

“BOLU HALKI VATAN VE MİLLET HASSASİYETİNİ YERİNE GETİRMİŞTİR”

Seçim çalışmalarına esnaf ziyaretleriyle devam eden MHP İl Başkanı İlhan Durak ve Milletvekili İsmail Akgül, 28 Mayıs’ta Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a oy istedi. Seçimin önemine dikkat çeken Durak, “Bolu halkı kendine görev düştüğünde vatan ve millet hassasiyetiyle bu görevi her zaman yerine getirmiştir. Bunu 14 Mayıs’ta gördük, inşallah 28 Mayıs’ta da göreceğiz” dedi.

‘BU İNANÇ SANDIĞA YANSIYACAKTIR’

“Biz 14 Mayıs akşamı tüm teşkilatlarımız olarak, 54 yıl sonra Milletvekili çıkartma mutluluğumuzu erteledik. İnşallah bu mutluluğu 28 Mayıs akşamı hep birlikte yaşayacağız. 14 Mayıs sonrası dinlenmeden çalışmalarımıza devam ettik ve şunu da gördük ki vatandaşlarımız bu seçimin önemini gayet iyi biliyor. Her gittiğimiz kapıdan ‘işimiz henüz bitmedi, Cumhurbaşkanımızı da rekor oyla seçtireceğiz’ sözlerini duyuyoruz. Bu heyecan ve inanç sandığa da yansıyacaktır ve ilk turdan daha yüksek bir oyla Bolu’yu en çok oy alınan illerin arasında üstlere çıkartacağız.”

‘HALKIMIZ İSTİKRARDAN YANA OLACAKTIR’

“Söz konusu memleket olunca Bolu halkının ferasetini daha iyi görüyoruz. Vatandaşlarımız, kimin derdinin koltuk ve bölüşme olduğunu kimin derdinin ise memleket, istikrar olduğunu çok iyi görüyor. Vatandaşlarımız 14 Mayıs’ta istikrar için Cumhur İttifakı dedi. Şimdi bu istikrarın devamı içinde Recep Tayyip Erdoğan diyecek. Bunda en ufak bir kuşkumuz yok. Derdi memleket olanın yüreğinde vatandaş olur. Vatandaşlarımızda bu sevgiyi karşılıksız bırakmayacaktır. Bu toprakları milli şuurdan uzak, Avrupa’dan, FETÖ’den, PKK’dan medet umanların yönetimine vermeyecektir. Halktan, vatandan, birlikten ve kardeşlikten yana olanlara sahip çıkacaktır. Bunun en güçlü örneğini de inşallah 28 Mayıs akşamı Bolu’da yaşayacağız.”

4 yorum yapılmış
  • hansmller14
    24 Mayıs 2023 • 13:13
    valla hep öyle kullanıyordukta..5 yıl önce antalyaya gidiyorduk..geçen yıl akçakoca heralde bu yılda gölköye gideriz..o zamanda ne anlamı var kim kazanırsa.kazansın..bizim emeklimizde tatil yapsın..TL değer kazansın...
  • Mustafa
    24 Mayıs 2023 • 13:41
    İstikrar diye diye memleketin içine ettiniz. 13 milyon sığınmacıyı besleyecek enayimiyiz biz
  • Megri
    24 Mayıs 2023 • 14:39
    Megri megri diyenlerle kol kolasınız
  • RIZA
    25 Mayıs 2023 • 03:40
    İSTİKRARINIZI SEVSİNLER... HALİMİZ ORTADA... DÜMENİNİZ KİLİTLENMİŞ SÜRÜKLENİYORSUNUZ ARTIK...!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.