VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SİGARAYA ZAM İDDİASI...

24 Mayıs 2023

..........................

Sigara fiyatlarına 3 liralık zam yapılması beklenirken, Tekel Bayileri Yardımlaşma Platformu Başkanı Erol Dündar,  “Maliyetlerden dolayı 3 liralık bir zam gelecek. Ancak bu zam öncesi bize satışı durdurdular. Firmalardan bu uygulamaya derhal son vermelerini talep ediyoruz.” dedi.

Tekel Bayileri Yardımlaşma Platformu Başkanı Erol Dündar, maliyetlerin artması nedeniyle sigaraya 3 liralık bir zam beklendiğini söyledi. Dündar, zam öncesinde bayilere sigara satışının durdurulduğunu ifade etti.

"SATIŞI DURDURDULAR"

Cumhuriyet gazetesinde yer alan habere göre, 14 Mayıs seçimlerinden bir hafta önce sigara firmalarının bakkal ve tekel bayilere sigara satışını durdurduğunu belirten Erol Dündar, şu ifadeleri kullandı:

"Maliyetlerden dolayı 3 liralık bir zam gelecek. Ancak bu zam öncesi bize satışı durdurdular. Biz tüketicilerle karşı karşıya geliyoruz. Stokçu konumuna düşüyoruz. Firmalardan bu uygulamaya derhal son vermelerini talep ediyoruz. Şu anda hâlâ ne zaman sigara dağıtımının başlayacağını söylemiyorlar bize. Biz kamuya toplu şekilde şikâyetimizi bildirdik. Değerli tüketiciler bizler stokçu değiliz satacak ürün bulmakta sorun yaşıyoruz."

2 yorum yapılmış
  • hans14
    24 Mayıs 2023 • 13:15
    olsun..adamlar canını feda ediyor.siyasetcilere zam ne derki....
  • brahim
    24 Mayıs 2023 • 14:37
    Ne günlere kaldık bıktık artık zamlardan yeter ya
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.