VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TEMİZLİK İÇİN GİRDİĞİ DEPODA BAYILDI...

20 Mayıs 2023

.....................................................

Bolu’nun Hamidiye Mahallesi’nde su deposunu temizlemek isteyen 2 kişiden biri, temizlik için kullanılan makinenin egzozundan çıkan karbonmonoksit gazından etkilenerek baygınlık geçirdi.

Olay, öğle saatlerinde Hamidiye Mahallesi’nin su deposunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hamidiye Mahallesi’nin su deposunu temizlemek için giden Ahmet Güler ve ismi öğrenilemeyen arkadaşı, temizlik için çalışma başlattı. Depoyu temizlemek için gerekli malzemeleri çalıştıran 2 arkadaştan biri içeride temizlik faaliyetlerini sürdürmeye başladı. Arkadaşı depo içerisinde temizlik yaparken Ahmet Güler ise temizlik için kullanılan makinenin başında bekledi. Bir süre sonra makinenin egzozundan çıkan karbonmonoksit gazından Ahmet Güler’i olumsuz etkiledi. Olay yerinde baygınlık geçiren Güler’in yerde hareketsiz yattığını fark eden arkadaşı, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine sağlık, jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Ahmet Güler Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olay yerinde AFAD ekipleri tarafından yapılan zararlı gaz ölçümlerinde şahsın karbonmonoksit gazından zehirlendiği tespit edildi. Jandarma ekipleri bölgede güvenlik önlemi alarak deponun içerisindeki karbonmonoksit gazını boşaltmak için çalışma başlattı.

Ahmet Güler’in bilincinin açık ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.