VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

STANDART COFFE HİZMETE AÇILDI

17 Mayıs 2023

......................

Rezidans 14 Burda A Blok Zemin Kat’da açılış töreni yapılarak hizmete başlayan Standart Coffe, iş ve siyaset dünyasının önde gelen isimlerini ağırladı. Faaliyete başlayan kafe hizmet ve ürün kalitesi ile şimdiden adından sıkça söz ettirecek.

Bolu’nun başarılı iş insanları Cihan Saraç ve Esat Baran işbirliği ile açılan Standart Coffe kapılarını müşterilerine açtı. Kaybedenler Kulübü’nün fikir babası Kaan Çaydamlı tarafından tasarlanan mekan birçok farklı özelliği ile dikkat çekiyor. Kaliteli kahve çekirdeklerinden harmanlanarak eşsiz lezzetli kahveler sunan işletme, aynı zamanda Rain Dogs Motosiklet Kulübü’nün aksesuarlarını, 6,45 yayınevi kitaplığını, antika çakmakları ve şahane ortamıyla dikkat çekiyor. Standart Coffe şimdiden en çok uğrak yeri olacak gözde mekanların başında olmaya aday.

ÇİÇEĞİ BURNUNDA ÜÇ VEKİLDE AÇILIŞTA

Rezidans 14 Burda A Blok Zemin Kat’da gerçekleştirilen Satandart Coffe açılışına Bolu Valisi Erkan Kılıç, AK Parti Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, MHP Milletvekili İsmail Akgül, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, CHP Milletvekili Türker Ateş, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, AK Parti İl Başkanı Suat Güner, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Engin Alemdar, CHP İl Başkanı Ersan Türkoğlu, Gerede AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Çongar, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdullah Alemdar, Gerede Ticaret Odası Başkanı Ersin Kaşka, Bolu Ülkü Ocakları Başkanı Cihan Özkalem, siyaset ve iş dünyasından pek çok isim katıldı.

Açılış konuşmasında Vali Kılıç kalite hedefi ile yola çıkan işletmelerin Bolu’ya kazandırdığı sosyal ve ekonomik anlama dikkat çekti. Vali Kılıç açılış konuşmasında hayırlı olsun dileklerini iletti.  Açılış kurdelesi Vali Erkan Kılıç, milletvekilleri Yüksel Coşkunyürek, İsmail Akgül, Türker Ateş, Belediye Başkanı Tanju Özcan, TSO Başkanı Abdullah Alemdar, Gerede TSO Başkanı ersin Kaşka ve işletme ortakları Cihan Saraç ve Esat Baran tarafından kesilerek faaliyetine başladı.

  • STANDART COFFE HİZMETE AÇILDI
  • STANDART COFFE HİZMETE AÇILDI
  • STANDART COFFE HİZMETE AÇILDI
  • STANDART COFFE HİZMETE AÇILDI
  • STANDART COFFE HİZMETE AÇILDI
  • STANDART COFFE HİZMETE AÇILDI
  • STANDART COFFE HİZMETE AÇILDI
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.