VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SUAT GÜNER SEÇİM SONUÇLARINI DEĞERLENDİRDİ...

15 Mayıs 2023

..............................

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, “Halkımız Cumhur İttifakı adayımız olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Bolu’dan yüzde 60.88’lik bir oy vermiştir. Halkımız istikrardan yana tarafını göstermiştir” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bolu il genelinde yüzde 60 oy alırken, AK Parti 2 olan milletvekili sayısını 1’e düşürdü.

“HALKIMIZ İSTİKRARDAN YANA OY KULLANDI”

İl Başkanı Suat Güner, “Çok önemli bir seçim süreci ve seçim yaşadık. Cumhurbaşkanlığı seçimi sonuçları yeni bir zaferin göstergesidir. Halkımız, Cumhur İttifakı adayımız olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Bolu’dan yüzde 60.88’lik bir oy vermiştir. Halkımız istikrardan yana tarafını göstermiştir. İkinci tura kalan seçimlerde parti olarak var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Oyunu liderimizden yana kullanan il, ilçe, belde ve köylerde yaşayan değerli halkımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

5 yorum yapılmış
  • nevzat
    16 Mayıs 2023 • 00:39
    Suat başkan hala o koltukta oturuyor mu?
  • Vatandas
    16 Mayıs 2023 • 04:22
    Malum hanım ağa vekil ne oldu? Demek ki malum şahıs demekle ,belediye hizmetlerini engellemekle vekil olunamıyormuş.3-0 diyenler nerede? Yerelde Ak parti İl Başkanı Suat'ın siyasi çalışması yeterli olmadığından partinin oyu düştü ve 1 vekile razı oldular.
  • Mustafabilen
    16 Mayıs 2023 • 10:16
    Beyler bu ne aymazlıktır üç dönemde vekil sayısı üçten bire düşmüş sizin hala moralleriniz normal sizin diğer parti başkanından farkınız kalmamış sizde hiç sorumluluk ruhu kalmadımı 1.i başarı sayıyorsunuz o zaten REİS in başarısıydı siz iki vekil il ilçe başkanları gençlik kadın kolları biraz gururunuz varsa biz seçmeni daha fazla krize sokmadan gereğini yaparsınız (eğer anlayabiliyorsanız)vekil için kaybedilen bir oyun Cumhurbaşkanı nada gideceğin
  • Adalet
    16 Mayıs 2023 • 13:19
    Ne kadar da söylediler yazık günah nasıl olsa Recep Tayyip Erdoğan doğru yolda bu halk Recep Tayyip Erdoğan a milli iradeye demokrasi ye sahip çıktığı için oy verir diyorlar bizde bundan nemalaniriz diyenlere aldıkları maaş zehir zıkkım olsun 81 milyonun Hakkı ve hukuku vebali üzerinde olsun genel ayrı vekillik ayrı Halk Bolu da kime mesaj verdi il başkanı halkın arasına girmeli
  • bolumengengerede
    17 Mayıs 2023 • 03:37
    geredeli dörtdivanlı nasıl oyun etti size
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.