VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KORKUNÇ KAZADA 1'İ AĞIR 7 KİŞİ YARALANDI

5 Mayıs 2023

..................................................................

Bolu'da, D-100 karayolunda otomobil ile hafif ticari aracın kavşakta çarpışması sonucu meydana gelen kazada, aralarında Beşkavaklar Mahallesi Muhtarı Mehmet Özbey'in ve eşininde bulunduğu 1’i ağır 7 kişi yaralandı. Kaza, anı başka bir otomobilin araç kamerası tarafından görüntülendi.

Kaza, saat 16.30 sıralarında D-100 karayolunun Tokad-i Hayrettin Türbesi kavşağında meydana geldi. İstanbul yönüne giden, Melike Taşkın idaresindeki 54 B 5834 plakalı hafif ticari araç, kavşakta Beşkavaklar Mahallesi Muhtarı Mehmet Özbey’in kullandığı 14 ABR 917 plakalı otomobille çarpıştı.

7 KİŞİ YARALANDI

Kazada, araç sürücüleri ile birlikte, otomobilde yolcu olarak bulunan Mualla Özbey ve Meryem Tombul, hafif ticari araçtaki, Efe Taşkın, Emre Taşkın ve Zümra Taşkın yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahalede bulundu.

KALBİ DURDU

Durumu ağır olan Mualla Özbey’e kalp masajı yapıldı. Kalbi duran Özbey kalp masajıyla hayata döndürüldü. Yaralılar, ambulanslarla Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Yaralılardan Mualla Özbey’in hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

KAZA ANI KAMERADA 

Kaza, anı başka bir otomobilin araç kamerası tarafından görüntülendi. Görüntülerde, hafif ticari aracın kavşağa kontrolsüz çıkan otomobile çarpması yer aldı.

  • KORKUNÇ KAZADA 1'İ AĞIR 7 KİŞİ YARALANDI
  • KORKUNÇ KAZADA 1'İ AĞIR 7 KİŞİ YARALANDI
  • KORKUNÇ KAZADA 1'İ AĞIR 7 KİŞİ YARALANDI
  • KORKUNÇ KAZADA 1'İ AĞIR 7 KİŞİ YARALANDI
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.